Anket

Sizce Sonuç Nasıl olur?

Çok iyi .
İyi.
İdare eder.
Kötü.
Çok Kötü.

Gönderen Konu: Serkan Aygın Klinik / Ömer Bey Ekip Şefi / 3500 Greft /22.06.2020  (Okunma sayısı 22009 defa)

Kel Mimar

• Saç Ekimim:Serkan Aygın Klinik 3500 greft
  • Full Member
Maşallah sonuç harika. Şoktan epey kurtulan olması 150. gün sonucunu vermiş sanki. Bundan sonra biraz daha çıkış olur sonra kalınlaşma derken güzel sonuç alırsın
Darısı başıma diyelim :D
Evt zaten süreci ay ay paylaştığımda belirtmiştim şoktan etkilenmeyen saçlarım hatırı sayılır düzeydeydi.Onun etkisi diyecem ama şoktan full dökülen ama saçları gür çıkan da çok örnek var o yüzden sebep o mu bilemiyorum.Bundan sonra çıkış konusunda sana katılıyorum çok fazla bi değişiklik olmayacak gibi sadece hacimlenecek

PEGO

• Hero Member
  • Saçların dökülmüş kanka
Tabi ki yarın unutmazsam gün ışığında bir fotoğraf paylaşırım.Buradaki detay ne peki açık havada daha mı belli oluyor ekim olup olmadığı ya da açıklık bilmediğimden soruyorum?

Her başarılı konunun altında bu tarz mesajlar vardır, tabii ki seyrek görünecektir hatta 1.yıldan sonra da görünebilir. 24 saat yoğun ışığın altında yaşamıyoruz, ekim şakak açılmasına 2000-3000 greftli yoğun ekim olmadıysa her ekim yoğun ışıkta, normal ışıklı yerden daha seyrek duracaktır elbette, bu olayın nesi merak ediliyor hiç anlamıyorum.
Xpecia günde 2 tablet
Prozinc Plus Şampuan

Serkan Aygın 4200 Greft https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16500.0

PEGO

• Hero Member
Umarım dediğin gibi olur.Bu arada dökülme tarzımız birbirine çok yakınmış sen de güzel sonuçlarla karşılacaksın aksi bir durum yaşanmazsa.

Evet benziyor saç tipimiz kalite donöre sahipsiniz benim verilerimde onu gösteriyor baya çoklu greftim çıktı ama benim alan biraz daha geniş size göre. İnşallah benim de sürecim böyle güzel ilerler, tekrar maşallah. |-nazarboncugu-|
Xpecia günde 2 tablet
Prozinc Plus Şampuan

Serkan Aygın 4200 Greft https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16500.0

Kel Mimar

• Full Member
Evet benziyor saç tipimiz kalite donöre sahipsiniz benim verilerimde onu gösteriyor baya çoklu greftim çıktı ama benim alan biraz daha geniş size göre. İnşallah benim de sürecim böyle güzel ilerler, tekrar maşallah. |-nazarboncugu-|
Evet onu göz kararı söyledim açıklığınız fazla olabilir.Dediğiniz gibi hem çoklu greft hemde donörünüz kaliteli duruyor.Benim sürecim bitse bile takip edeceğim sizin süreci başarılı olacağına inanıyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Teşekkür ederim Hintell süreç içerisinde çok başını ağrıttık yine de zaman ayırıp değerli yorumlarını paylaşıyorsun.

Rica ederim çok başarılı sonuç aldın bizi mutlu etti
Global Moderator

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok iyi sonuç ve çok iyi gidiyor sürecin. Son zamanlarda en iyi giden süreçlerden

Kel Mimar

• Full Member
Çok iyi sonuç ve çok iyi gidiyor sürecin. Son zamanlarda en iyi giden süreçlerden
Teşekkür ederim.

baldsetfree

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saçlar şimdiden çok havalı olmuş tebrikler dostum.

Engineer54

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam siz galiba 3.ayı bitirmişsiniz herkeste süreç farklı olabiliyor.Sizin ekiminiz de güzel sonuçlanacak diye düşünüyorum.Bünyeden bünyeye farklılık gösterebiliyor.Umarım hepimiz beklentimizi karşılayacak sonuçlar alırız.

Yok hocam siz benden bir hafta önde gidiyorsunuz. Sonucunuza imreniyorum açıkcası
Asmed ekimim için:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14880.0

Rutinlerim;
Finasterid
Solgar vm-2000
Solgar biotin 1000 mg
Solgar l-arginine 500 mg
Sabahları aç karnına keçi boynuzu pekmezi ve bir yeşil çay

Kel Mimar

• Full Member
Ynt: Serkan Aygın Klinik / Ömer Bey Ekip Şefi / 3500 Greft /22.06.2020
« Yanıtla #130 : 29 Kasım 2020, 22:29:22 »
150.gün geride kaldı.Fotoğrafları paylaşıyorum forumdaşlar.

PEGO

• Hero Member
« Yanıtla #131 : 29 Kasım 2020, 23:53:36 »
Muazzam sonuç, güle güle tara, 60 gün sonra el girmez demiştim 30 günde giremeyecek düzeye gelmiş :D
Xpecia günde 2 tablet
Prozinc Plus Şampuan

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #132 : 30 Kasım 2020, 00:28:08 »
Kimler saç ekimine uygundur sorusunun cevabı niteliğinde bi konu, az açıklık-doğru merkez-planlama ile sonuç da böyle mükemmel olur nihayetinde. Donör alımını da muazzam yapmışlar, çok homojen ve mantıklı. İyi günlerde tarayın.

alltheother

• Hero Member
  • Selam olsun bütün keldaşlara:)
« Yanıtla #133 : 30 Kasım 2020, 09:45:41 »
Harika 😎🔥🧿

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları