Anket

Sizce Sonuç Nasıl olur?

Çok iyi .
İyi.
İdare eder.
Kötü.
Çok Kötü.

Gönderen Konu: Serkan Aygın Klinik / Ömer Bey Ekip Şefi / 3500 Greft /22.06.2020  (Okunma sayısı 22005 defa)

Engineer54

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Valla hocam benim ekimimle kıyaslanmayacak kadar iyi bir ekiminiz var . Bence gayet basarılı gidiyor. Darısı başıma
Asmed ekimim için:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14880.0

Rutinlerim;
Finasterid
Solgar vm-2000
Solgar biotin 1000 mg
Solgar l-arginine 500 mg
Sabahları aç karnına keçi boynuzu pekmezi ve bir yeşil çay

alltheother

• Hero Member
  • Selam olsun bütün keldaşlara:)
120 günde daha iyisi çok zor. 🧿🧿 Çık güzel olmuş saçlar güzel günlerde kullanın saçlarınızı.

Leonidas

• Hero Member
120 gün için çok güzel görüntü :)
Daha da üstüne koyacaktır hocam hayırlı olsun şimdiden.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Harika sonuç maşallah
Global Moderator

Beyonder

• Sr. Member
  • oo bizim kel gelmiş.
Hocam selamlar 4. ay görsellerinize baktım resmen 6. ay da gibisin.
Serkan hocanın kliniğini düşünüyorum ben de kendime beni görüşmeye çağırdılar sanaldan da ortalama 3000 greft dediler ama asıl doğru tahmin canlı görmek tabi. 3000 benim için az geldi gözüme çünkü sıklaşmaya da ihtiyacım var. Belki doktor ameliyat esnasında uygun bulup 4000 grefti uygun görecek ve ya yüz yüze görüşme de söyler bilmiyorum. Serkan hoca da garip bir his var sanki insan doğru doktorunu bulmuş gibi hissediyor. Tüm iyi ve kötü yorumları ele alıp diğer doktorlarla kıyaslayınca fiyat performans olarak sanki en iyi doktor Serkan hoca gibi hissediyorum.  Fiyat olarak 10.000 dediler sanalda umarım fiyatta anlaşabiliriz klinikle :-)
  • Yaşınız 26
Prozinc Plus
Xpecia gece 2 sefer (08.09.2021)
Finasterid (08.10.2021)

Engineer54

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Açık havada yoğun ışıkta tepeden çekip atma şansınız var mı?
Asmed ekimim için:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14880.0

Rutinlerim;
Finasterid
Solgar vm-2000
Solgar biotin 1000 mg
Solgar l-arginine 500 mg
Sabahları aç karnına keçi boynuzu pekmezi ve bir yeşil çay

PEGO

• Hero Member
  • Saçların dökülmüş kanka
Sanki 180 gibi sonuç, 60 gün ilerden gidiyorsunuz, muhtemelen 60 gün sonra parmak girmeyecek saç arasına :D
Xpecia günde 2 tablet
Prozinc Plus Şampuan

Serkan Aygın 4200 Greft https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16500.0

grimmjow54

• Sr. Member
Maşallah sonuç harika. Şoktan epey kurtulan olması 150. gün sonucunu vermiş sanki. Bundan sonra biraz daha çıkış olur sonra kalınlaşma derken güzel sonuç alırsın
Darısı başıma diyelim :D

Kel Mimar

• Saç Ekimim:Serkan Aygın Klinik 3500 greft
  • Full Member
Valla hocam benim ekimimle kıyaslanmayacak kadar iyi bir ekiminiz var . Bence gayet basarılı gidiyor. Darısı başıma
Hocam siz galiba 3.ayı bitirmişsiniz herkeste süreç farklı olabiliyor.Sizin ekiminiz de güzel sonuçlanacak diye düşünüyorum.Bünyeden bünyeye farklılık gösterebiliyor.Umarım hepimiz beklentimizi karşılayacak sonuçlar alırız.

Kel Mimar

• Full Member
120 günde daha iyisi çok zor. 🧿🧿 Çık güzel olmuş saçlar güzel günlerde kullanın saçlarınızı.
Çok teşekkür ederim değerli forumdaşım.Sizin süreçte geliyor arada göz atıyorum.Gelişimini gözlemleyebiliyorum.

Kel Mimar

• Full Member
120 gün için çok güzel görüntü :)
Daha da üstüne koyacaktır hocam hayırlı olsun şimdiden.
Teşekkürler hocam.Süreç hızlı ilerlediği için üstüne koyup koymama konusunda düşüncelere kapılıyorum.Sanki süreci hızlı geçirip hızlı sonlandıracağım gibi geliyor o yüzden ilerleme konusunda şüphelerim var.

Kel Mimar

• Full Member
Harika sonuç maşallah
Teşekkür ederim Hintell süreç içerisinde çok başını ağrıttık yine de zaman ayırıp değerli yorumlarını paylaşıyorsun.

Kel Mimar

• Full Member
Hocam selamlar 4. ay görsellerinize baktım resmen 6. ay da gibisin.
Serkan hocanın kliniğini düşünüyorum ben de kendime beni görüşmeye çağırdılar sanaldan da ortalama 3000 greft dediler ama asıl doğru tahmin canlı görmek tabi. 3000 benim için az geldi gözüme çünkü sıklaşmaya da ihtiyacım var. Belki doktor ameliyat esnasında uygun bulup 4000 grefti uygun görecek ve ya yüz yüze görüşme de söyler bilmiyorum. Serkan hoca da garip bir his var sanki insan doğru doktorunu bulmuş gibi hissediyor. Tüm iyi ve kötü yorumları ele alıp diğer doktorlarla kıyaslayınca fiyat performans olarak sanki en iyi doktor Serkan hoca gibi hissediyorum.  Fiyat olarak 10.000 dediler sanalda umarım fiyatta anlaşabiliriz klinikle :-)
Teşekkürler güzel kardeşim.Süreç için önce ön görüşmeye gidip ön çizgini belirlersin ve greft sayını aşşağı yukarı konuşursunuz Serkan hocayla daha sonra operasyon esnasında Serkan hoca gelip kontrol ediyor o esnada da taleplerini iletebilirsin.Serkan hocaya gelecek olursak aslında pek bişey yapmıyor.Ekimi 10 a yakın ekip var o gün hangisi müsaitse ona göre ayarlıyıp yaptırıyor.Serkan hocadaki ayrıcalık ne biliyor musun?Serkan hoca tamamen hasta memnuniyetiyle ilerleyen bir hekim sen süreçten memnun kalmasan bile ücret talep etmeden seni memnun etmeye çalışıyor daha doğrusu forumda karşılaştığım durum bu.Ayrıca fiyat performans olarak da bana göre iyi.

Kel Mimar

• Full Member
Açık havada yoğun ışıkta tepeden çekip atma şansınız var mı?
Tabi ki yarın unutmazsam gün ışığında bir fotoğraf paylaşırım.Buradaki detay ne peki açık havada daha mı belli oluyor ekim olup olmadığı ya da açıklık bilmediğimden soruyorum?

Facebook Twitter Instagram