Anket

Sizce Sonuç Nasıl olur?

Çok iyi .
İyi.
İdare eder.
Kötü.
Çok Kötü.

Gönderen Konu: Serkan Aygın Klinik / Ömer Bey Ekip Şefi / 3500 Greft /22.06.2020  (Okunma sayısı 22027 defa)

Kel Mimar

• Saç Ekimim:Serkan Aygın Klinik 3500 greft
  • Full Member
Donör alanın gayet güzel ve homojen Görünüyor? Neden homojen olmadığını düşünüyorsun?
Dostum tek düze bir görünüm olmadığından dolayı yer yer daha fazla saç yer yer daha az saç gördüğümden dolayı öyle yorumladım.Tabi ilerde dengelenir mi eşit bir görünüm kazanır mı bilmiyorum.

freeyourmindtr

• Sr. Member
Dostum tek düze bir görünüm olmadığından dolayı yer yer daha fazla saç yer yer daha az saç gördüğümden dolayı öyle yorumladım.Tabi ilerde dengelenir mi eşit bir görünüm kazanır mı bilmiyorum.

Anladım. Açıkçası bence alımı çok temiz, homojen ve güzel yapmışlar.

Menfis

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekiminiz çok güzel duruyo aciklik da benim saçlarla aynı gibi. Güzel toparlamış uzamista ins sık olucak saçlar :)

Kel Mimar

• Full Member
Anladım. Açıkçası bence alımı çok temiz, homojen ve güzel yapmışlar.
Aslında bu bir suçlama değil alım çok güzel homojen olmuştur eywallah ben sonrasındaki oluşacak görüntüden dolayı böyle bi yorum yaptım.Donör bölgede homojen bir görüntü yok dedim alım homojen olmamıştır demedim:)

Kel Mimar

• Full Member
Ekiminiz çok güzel duruyo aciklik da benim saçlarla aynı gibi. Güzel toparlamış uzamista ins sık olucak saçlar :)
Teşekkür ederim.Herkesin beklentisi o yönde umarım bu süreci mutlu bir şekilde atlatırız.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Donör alanın gayet güzel daha yeni operasyon şu an bile sorun yok dahada toparlayacak.
Global Moderator

klaar

• Full Member
Evet bir taraf daha fazla dökülüyor.Dökülen yerlerde kök göremiyorum ama gözenek gözenek duruyorlar.

Eger cikacaksa problem yok fakat tek taragli yogun dokulme ekimin basarisiz oldugunu dusunduriyor bana. Senin ki kadar bariz olmasa da  Ben de de bu problem var. Insallah sonucumuz tatmin edici olur

Kel Mimar

• Full Member
Eger cikacaksa problem yok fakat tek taragli yogun dokulme ekimin basarisiz oldugunu dusunduriyor bana. Senin ki kadar bariz olmasa da  Ben de de bu problem var. Insallah sonucumuz tatmin edici olur
Bu durum şu anlık geçerli.Şok dökülme süreci devam ediyor.Eşitlenebilir 2 taraf ama eşitlenmese de pek sorun olacağını düşünmüyorum.Peki Köklerin görünüp görünmemesi konusunu neden sordun bakıyorum çoğu şok dökülmesi bitmiş ve iyi sonuç almış olanlarda kök falan görünmüyor dökülme sürecinde.

Kel Mimar

• Full Member
Arkadaşlar merak ettiğim şey şu işaretlediğim bölgede saç telleri kalmadı ama köklerde görünmüyor hepsi döküldü şok ile birlikte buralardan saç çıkışı olacak mı ?

klaar

• Full Member
Bu durum şu anlık geçerli.Şok dökülme süreci devam ediyor.Eşitlenebilir 2 taraf ama eşitlenmese de pek sorun olacağını düşünmüyorum.Peki Köklerin görünüp görünmemesi konusunu neden sordun bakıyorum çoğu şok dökülmesi bitmiş ve iyi sonuç almış olanlarda kök falan görünmüyor dökülme sürecinde.

Evet sok dokulmesi homojen  olmayan adamlarin firca gibi saclari cikiyor ama lokal seyreklik problemi yasayanlarda oluyor. Yani net bir cevap bulamadim buna. Koklerin gorunmemesine gelince de ; sanki graft kaybiymis gibi bi izlenim birakiyor bende. Aynaya bakinca bazen moralim bozuluyor bu yuzden

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar merak ettiğim şey şu işaretlediğim bölgede saç telleri kalmadı ama köklerde görünmüyor hepsi döküldü şok ile birlikte buralardan saç çıkışı olacak mı ?
slm dostum greftlerin karakterist yapısı (çoklu greftler şokta tutunamaz tekliler kalır genelde) o bölgede daha fazla çoklu ihtimali ve kafanda kan dolaşımını eşitsizliğinden kaynaklanan bazı bölgelerde şok dökülme oranı fazla olur olağan şeyler bunlar örnekleri çoktur endişelenme sorun yok :) kökleri zaten sen gözünle göremezsin gördüğün şoktan deri yüzeyinden kırılıp dökülen saçlar kendini gösterdiğinde sen bunları kök sanıyorsundur.bazen deri yüzeyinden şoka uğrar orda nokta şeklinde kalır zamanla uzarlar ((bazen greft kökünden dökülür yani derinin altındanşoka uğrar kel bir görüntü bırakır sende şok böyle olmuş ))Bu çıkışlara kesinlike sorun teşkil etmez.Aksi giden bir durum yok süreç olağan şekilde devam ediyor hayırlı süreçler diliyorum kafanı rahat bırak :)
« Son Düzenleme: 20 Temmuz 2020, 20:44:42 Gönderen: LaTenT »

Kel Mimar

• Full Member
slm dostum greftlerin karakterist yapısı (çoklu greftler şokta tutunamaz tekliler kalır genelde) o bölgede daha fazla çoklu ihtimali ve kafanda kan dolaşımını eşitsizliğinden kaynaklanan bazı bölgelerde şok dökülme oranı fazla olur olağan şeyler bunlar örnekleri çoktur endişelenme sorun yok :) kökleri zaten sen gözünle göremezsin gördüğün şoktan deri yüzeyinden kırılıp dökülen saçlar kendini gösterdiğinde sen bunları kök sanıyorsundur.bazen deri yüzeyinden şoka uğrar orda nokta şeklinde kalır zamanla uzarlar ((bazen greft kökünden dökülür yani derinin altındanşoka uğrar kel bir görüntü bırakır sende şok böyle olmuş ))Bu çıkışlara kesinlike sorun teşkil etmez.Aksi giden bir durum yok süreç olağan şekilde devam ediyor hayırlı süreçler diliyorum kafanı rahat bırak :)
Çok teşekkür ederim Latent değerli yorumların için gerçekten objektif birisin kötü yorumlarını da çok okudum:)Parantez içinde belirttiğin bazen greft kökünden dökülür kısmında anladığım kadarıyla yine köklere zarar gelmez değil mi sadece daha derinden dökülür anlamında söyledin.

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok teşekkür ederim Latent değerli yorumların için gerçekten objektif birisin kötü yorumlarını da çok okudum:)Parantez içinde belirttiğin bazen greft kökünden dökülür kısmında anladığım kadarıyla yine köklere zarar gelmez değil mi sadece daha derinden dökülür anlamında söyledin.
rica ederim kardeşim teşekkürler:)) evet anladığın gibi köke kesinlikle zarar gelmez sorunsuz sürecin merak etme sonucun iyi olacak inş   👍

Kel Mimar

• Full Member
Ynt: Serkan Aygın Klinik / Ömer Bey Ekip Şefi / 3500 Greft /22.06.2020
« Yanıtla #89 : 25 Ağustos 2020, 22:01:48 »
-60.gün geride kaldı.
-Şok dökülme bitti sayılır.Tek tük dökülmeler var.
-Donör bölgede kaşıntı ve sivilcelenme ayrıca ekim bölgesinde zaman zaman uyuşukluk ve kaşıntı dışında problemim yok.
-Fotoğrafları paylaşıyorum değerli yorumlarınızı alırsam mutlu olurum.

Facebook Twitter Instagram