Anket

Sizce Sonuç Nasıl olur?

Çok iyi .
İyi.
İdare eder.
Kötü.
Çok Kötü.

Gönderen Konu: Serkan Aygın Klinik / Ömer Bey Ekip Şefi / 3500 Greft /22.06.2020  (Okunma sayısı 22035 defa)

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam çok teşekkür ederim değerli yorumların için ama şu an daha da kafama takıldı.Kanalların sırt vermesi düzelebilen bir sorun mu doku yarası gibi görünüyor.Ayrıca nekroz dediğin yerler yine o çukurluklar mı oluyor ön taraftaki büyük kabuktan ben şüpheleniyordum nekroz diye zaten dökülmedi.
Sık ekimden kaynaklı görülen durum tabikide düzelecek orda hiç bir sorun kalmıyacak merak etme :D evham yapma sorun yok nekroz demedim iyi oku yazdığımı güzel olacak saçların inş takipteyim konunu

Kel Mimar

• Saç Ekimim:Serkan Aygın Klinik 3500 greft
  • Full Member
Sık ekimden kaynaklı görülen durum tabikide düzelecek orda hiç bir sorun kalmıyacak merak etme :D evham yapma sorun yok nekroz demedim iyi oku yazdığımı güzel olacak saçların inş takipteyim konunu
Nekrozlar gibi görünüyor diyince öyle anladım çok özür dilerim.Son olarak bir tarafın diğer taraftan daha seyrek olması ne ile açıklanabilir:)

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Nekrozlar gibi görünüyor diyince öyle anladım çok özür dilerim.Son olarak bir tarafın diğer taraftan daha seyrek olması ne ile açıklanabilir:)
Anladım dostum estf önceki yorumuda belirttiğim gibi greftlerin dağılımı güzel orantısız değil ekim fotonu bırakıyorum kabuk dökümünde sol bölgende fazla kabuklu saçın dökülmüş forumda çok örneği olup ekimin başarı yada başarıszlık ile ilgili bir etkisi yok merak etme  bu kan dolaşımıyla ilgili birşey deri tutunması kişiden kişiye farkediyor şokun başlamış muhtemeln çıkışların erken olacaktır sorun yok kafanı kurcalama☺

Kel Mimar

• Full Member
Anladım dostum estf önceki yorumuda belirttiğim gibi greftlerin dağılımı güzel orantısız değil ekim fotonu bırakıyorum kabuk dökümünde sol bölgende fazla kabuklu saçın dökülmüş forumda çok örneği olup ekimin başarı yada başarıszlık ile ilgili bir etkisi yok merak etme  bu kan dolaşımıyla ilgili birşey deri tutunması kişiden kişiye farkediyor şokun başlamış muhtemeln çıkışların erken olacaktır sorun yok kafanı kurcalama☺
Teşekkür ederim inanın içime su serptiniz.Değerli yorumlarınızı esirgemezseniz çok mutlu olurum.Sağlıcakla kalın.

Kel Mimar

• Full Member
14.gün Kabukların tamamını döktüm baya bir saç kaybıyla birlikte kabuk dökümünden sonra ufak dökülmelerde var.
Takviye olarak Propecia 1mg- Xpecia Tablet-Solgar Biotin-Ducray 400 ml şampuan aldım.Sadece Propeciaya başladım.Ekimden 2 ay önce de 3 ay kullanmıştım propecia ekimden sonra da 3 ay kullanırım heralde.Diğerlerine başlamaya korkuyorum.Propecia+Xpecia mi yapsam Propecia+Biotin mi yapsam kararsizim ya da 3 ünü birlikte mi alsam bu sefer gereksiz yükleme yapadabilirim.Değerli forum arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
Son durumun fotoğraflarını da bırakıyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
donör alımı süper kusursuz alım yapmışlar  ekim alanı da çok güzel duruyor
Global Moderator

Kel Mimar

• Full Member
donör alımı süper kusursuz alım yapmışlar  ekim alanı da çok güzel duruyor
Teşekkür ederim Hintell.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Çok temiz bir ekim olmuş. Ekim planlaması da güzel yapılmış. Ben beğendim umarım, sonuçta güzel olur.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Kel Mimar

• Full Member
Çok temiz bir ekim olmuş. Ekim planlaması da güzel yapılmış. Ben beğendim umarım, sonuçta güzel olur.
Teşekkürler.Şu an geriye bi tek sonucu beklemek kalıyor.Umarım güzel olur.

Kel Mimar

• Full Member
-29.Günü geride bıraktım.
-Şok dökülmeler 1 hafta önce başladı.Gerek düz gerek L gerek J şeklinde dökülen saçlar oldu.
-Deri iyileşmeleri hala devam ediyor.
-Sık ekimden kaynaklı kanalların birbirine girme durumları yavaş yavaş düzeliyor.
-Saçlarımı her gün tatlı sert masaj yaparak yıkamaya devam ediyorum.
-Losyon ve Pharmaozon kullanmayı bıraktım.Günlük hayata yavaş yavaş dönüyorum diyebiliriz.
-Donörün homojen olmayan görüntüsü düşündürüyor.
-Dökülen yerdeki derilerde gözenekler mevcut ama oradan saç çıkacak mı bekleyip görmek lazım.
-Bu yazdığım şeylere bilgili arkadaşlar cevap verirse çok mutlu olurum.
-Fotoğrafları Islak ve Kuru şeklinde paylaşıyorum.
Sağlıcakla kalın.
« Son Düzenleme: 19 Temmuz 2020, 17:16:51 Gönderen: Kel Mimar »

Kel Mimar

• Full Member
-Kuru fotoğraflar

klaar

• Full Member
-Kuru fotoğraflar

Benim ki gibi senin  de Şok dokulmen homojen olmamis. Bos kalan yerlerde kok gorebiliyor musun?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Şok devam ediyor donör bölgende çok iyi alım yapıldığı belirsiz homejen
Global Moderator

Kel Mimar

• Full Member
Benim ki gibi senin  de Şok dokulmen homojen olmamis. Bos kalan yerlerde kok gorebiliyor musun?
Evet bir taraf daha fazla dökülüyor.Dökülen yerlerde kök göremiyorum ama gözenek gözenek duruyorlar.

Kel Mimar

• Full Member
Şok devam ediyor donör bölgende çok iyi alım yapıldığı belirsiz homejen
görüntüde yoğunluk farkı düzelecek mi Hintell yoksa yer yer seyrek görünüm kalacak mı donör bölgede ayıca şok dökülmede dökülen yerlerde kök görünmemesi normal mi gözenek gözenek deri görünüyor sadece

Facebook Twitter Instagram