Saç Ekimi Sonuçları
Arkadaşlar kabuklar elimi saçıma atınca çok fazla saç teliyle birlikte dökülüyor normal mi yoksa anormal bir durum mu ?
Kabuk dökümüne kadar sabah aksam günde 2 kere yıka kolay dökülsün.
Hintell bugün ekimden sonraki 13.gün kliniğe gidecem kabuk dökümü için ama dediğim gibi kabuklar o kadar sert ki dün yıkamadan sonra her dökülmeye yakın kabukların içinden 3 4 tane saç geliyordu elime zannedersem kabuk dökümünden sonra ekim alanında saç kalmayacak.
Kalır merak etme sen bu gün kafanı 2 kere nemlendir yani yıkamanı 2 kere yap yarında rahat dökülür kafana takma.
Güzel saçlarınız varmış anlamında söylemiştim, sonucunuzda güzel olucak bence
Normal, sıkıntı yok.
saçların çok iyi olacak öyle bir izlenim veriyor. yönleri de çok iyi
Bahsettiğim seyrek ve tırnak batırılmış gibi çukarların olduğu seyrek bölge size göre sol tarafta kalıyor.
slm dostum öncelikle ekimin hayırlı olsun ön çizgini greft dağılımını beğendim gayet sık o çukurluklar gerginliğini saldığında kendini toplayan kanallar sırt verip üstüne binmiş çok görülen durumlar değildir kabuklanma süreclerine bakılırsa sorun yok çok ufak nekrozlar gibi görünüyor ama değiller merak etme saç çıkışlarında sorun olmayacagını düşünüyorum 🤔 hayırlı olsun inş güzel bir sonuç alırsın👍