Anket

Sizce Sonuç Nasıl olur?

Çok iyi .
İyi.
İdare eder.
Kötü.
Çok Kötü.

Gönderen Konu: Serkan Aygın Klinik / Ömer Bey Ekip Şefi / 3500 Greft /22.06.2020  (Okunma sayısı 22058 defa)

Kel Mimar

• Saç Ekimim:Serkan Aygın Klinik 3500 greft
  • Full Member
Ynt: Serkan Aygın Klinik / Ömer Bey Ekip Şefi / 3500 Greft /22.06.2020
« Yanıtla #30 : 28 Haziran 2020, 14:25:01 »
Hayırlı olsun, ön çizgi gayet şık görünüyor.

Bu arada Serkan Aygın neden hep 3000 li greftler ekiyor? Forumda hiç 5000 li rakamlarına denk gelmedim, hasta seçiyor olabilir mi?
İnanın hiç bir fikrim yok bu konuda.Belki de onu tercih eden hastaların yaklaşık açıklığı birbirine benzediği için ve güzel sonuçlar ortaya çıktığı için öyle denk geliyor diyebilirim.

Menfis

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 28 Haziran 2020, 15:44:18 »
Hayırlı olsun, ön çizgi gayet şık görünüyor.

Bu arada Serkan Aygın neden hep 3000 li greftler ekiyor? Forumda hiç 5000 li rakamlarına denk gelmedim, hasta seçiyor olabilir mi?
Yok hayır ben ekim yaptirdigim da klinikte açıklığı cok fazla olan birini gördüm ama ne kadar ekim yapıldı bilmiyorum

Kel Mimar

• Full Member
« Yanıtla #32 : 29 Haziran 2020, 01:22:48 »
6.gün 4.yıkama Belli başlı yerlerdeki kızarıklıklar ve ufak beyazlıklar dışında herhangi bir sorun görünmüyor.Her gün 2 bazen 3 kez saçın nemlilik durumuna göre ekim bölgesine Pharmaozon sürüyorum.Yıkamadan önce ise hair md losyon sürüyorum tüm bölgeye(donör artı ekim) 1 saat sonra da bazen 1 bazen 2 kez saç yıkama.Yarından sonra Altermed phantenol losyona geçecem.Bu derideki kızarıklık ve yer yer beyazlıklar hakkında fikri olup bilgilendiren varsa sevinirim.

oblomov22

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #33 : 29 Haziran 2020, 02:04:26 »
Hayırlı olsun ekiminiz güzel görünüyor

Kel Mimar

• Full Member
« Yanıtla #34 : 29 Haziran 2020, 09:24:48 »
Hayırlı olsun ekiminiz güzel görünüyor
Teşekkür ederim.Umarım sonucu da güzel olur.

Kel Mimar

• Full Member
« Yanıtla #35 : 29 Haziran 2020, 18:29:17 »
7.gün 5.yıkama saçın ön noktasındaki kızarıklık hala geçmiş değil yer yer çatlaklar mevcut gibi.Günde 3 4 kez nemlendirmeme ragmen cok çabuk kuruyor. Hintell hocam bu konuda yorum yapabilir misin?

Kel Mimar

• Full Member
-9.gün 7.yıkama losyonu arkadaşların tavsiyesiyle değiştirdim.Altermed Phantenol Forte %9 aldım.Aşırı rahat bir yıkama günü oldu benim için bu köpük tarzı losyon sayesinde tavsiye ederim.
-Son durumun fotolarını da yüklüyorum.Yavaş yavaş kabuklanmalar başladı.
-Donör bölgeyle ilgili de gelişmeleri yorumlarsanız sevinirim.

Kel Mimar

• Full Member
11.gün 9.yıkama tek tük kuruyan kabuklar dökülüyor.Ekim sıklığından mıdır bilinmez çok yoğun bi tabaka şeklinde kabuklar ve çok sert.

hhk1453

• Yeni üye
  • *
11.gün 9.yıkama tek tük kuruyan kabuklar dökülüyor.Ekim sıklığından mıdır bilinmez çok yoğun bi tabaka şeklinde kabuklar ve çok sert.

Kardeşim kliniğe git döksünler ben öyle yaptım seninkiler betonlaşmış artık istanduldan farkı kalmamış nefes alacak yer yok her yer beton :)

Kel Mimar

• Full Member
Kardeşim kliniğe git döksünler ben öyle yaptım seninkiler betonlaşmış artık istanduldan farkı kalmamış nefes alacak yer yok her yer beton :)
Valla Betonlaşmış zaten çağırdılar gelin dökelim diye ama ben kendiliğinden dökülür diye ummuştum.Senin kabuklarda böyle sertmiydi çıkarabilidiler mi rahatça

hhk1453

• Yeni üye
  • *
Valla Betonlaşmış zaten çağırdılar gelin dökelim diye ama ben kendiliğinden dökülür diye ummuştum.Senin kabuklarda böyle sertmiydi çıkarabilidiler mi rahatça

Aynen seninki kadar olmasa da vardı epey, hemşire kazıdı bildiğin acı çekiyorsun. Oysaki ben bebeği okşar gibi nazikce seviyordum yıkarken :)

Kel Mimar

• Full Member
Aynen seninki kadar olmasa da vardı epey, hemşire kazıdı bildiğin acı çekiyorsun. Oysaki ben bebeği okşar gibi nazikce seviyordum yıkarken :)
:)) Hani kolay oluyordu bu kabuk dökümü herkes evde kendi döküyor falan bi biz mi beton kafa olduk

Kartalls

• Jr. Member
  • **
Sizin saç ekimine ihtiyacınız yokmuş zaten gayet iyi saçlarınız varmış  biraz fantastik bir şey olmuş bence

Kel Mimar

• Full Member
Sizin saç ekimine ihtiyacınız yokmuş zaten gayet iyi saçlarınız varmış  biraz fantastik bir şey olmuş bence
Bu resimde ihtiyacım olduğu belli değil mi hocam?

Kel Mimar

• Full Member
Arkadaşlar kabuklar elimi saçıma atınca çok fazla saç teliyle birlikte dökülüyor normal mi yoksa anormal bir durum mu ?

Facebook Twitter Instagram