Anket

Sizce Sonuç Nasıl olur?

Çok iyi .
İyi.
İdare eder.
Kötü.
Çok Kötü.

Gönderen Konu: Serkan Aygın Klinik / Ömer Bey Ekip Şefi / 3500 Greft /22.06.2020  (Okunma sayısı 21990 defa)

Kel Mimar

• Saç Ekimim:Serkan Aygın Klinik 3500 greft
  • Full Member
190.gün geride kaldı arkadaşlar bir sonraki ay kontrolüm var yorumlarınızı merakla bekliyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
güzel duruyor yogun ışık altında daha da gelişim hacimlenme devam edecektir sen ne düşünüyorsun
Global Moderator

Kel Mimar

• Full Member
güzel duruyor yogun ışık altında daha da gelişim hacimlenme devam edecektir sen ne düşünüyorsun
Yoğun ışık olmayan yerlerde aşırı memnunum ama sağ,sol taraf ve saç dipleri ışık altında doğallığını yitiriyor şu an ki hissiyatım bu şekilde Hintell

Kel Mimar

• Full Member
Bu da normal günlük kullanım

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
normal ışıkta maşallah çok daha harika duruyor çok güzel kardesım sen ne düşünüyorsun  saç ekimin hakında?
Global Moderator

Der_Kaiser

• Jr. Member
  • **
Geniş olmayan açıklık, kaliteli saç ve sonuç olarak bence çok başarılı.

Menfis

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu da normal günlük kullanım
Maşallah çok iyi duruyor güle güle tarayın |-nazarboncugu-|

Kel Mimar

• Full Member
normal ışıkta maşallah çok daha harika duruyor çok güzel kardesım sen ne düşünüyorsun  saç ekimin hakında?
Dediğim gibi Hintell Sağ ve Sol tarafta biraz daha yoğunluk artışı beklerdim.Bir de saç diplerinin görünmesi konusu var onun dışında günlük kullanımda çok memnunum.

Kel Mimar

• Full Member
Maşallah çok iyi duruyor güle güle tarayın |-nazarboncugu-|
Teşekkürler kardeşim ikimiz de olumlu sonuçlar aldık darısı ektiren tüm arkadaşlara inş

Yeşil

• Jr. Member
  • **
Selamlar benim operasyonun başında da Ömer Bey vardı sizde başarılı bir sonuç çıkmış (sürecinizin tamamlanmasına bi 3-4 ay olmasına rağmen) Darısı başıma diyeyim. Hayırlı olsun
  • Ekim Tarihi: 01.12.2020
  • Ekim Merkezi ismi Serkan Aygın Clinic
  • Greft Miktarı 3582
  • Yaşınız 26
  • Medikal Tedavi Sabah Akşam Xpecia,Günde 1mg proscar

Kel Mimar

• Full Member
Selamlar benim operasyonun başında da Ömer Bey vardı sizde başarılı bir sonuç çıkmış (sürecinizin tamamlanmasına bi 3-4 ay olmasına rağmen) Darısı başıma diyeyim. Hayırlı olsun
Hayırlı olsun kendisi çok beyefendi ve işinde iyi olduğunu düşündüğüm biridir.Umarım siz de güzel sonuçlar alırsınız

Facebook Twitter Instagram