Saç Ekimi Sonuçları
29. gün kafamda sivilcelenmeler var klinikle görüştüm kendiliğinden geçer durulamayı iyi yapın sorun yok dediler ve kafama dokunduğumda hala çok azda olsa acı hissediyorum bunlar normal mi 😊birde şok dökülmem bitti sanırım bir iki tane dökülüyor yada dökülmüyor
malesef ekiminiz başarısız olmuş ,resimler karanlık olmasına rağmen özellikle büyütünce belli oluyor .umarım ikinci bir ekimle güzel sonuç alırsınız.
Hayirli olsun, ekim oncesi aciklik baya genismis, dolayisiyla onler biraz seyrek kalmis gibi duruyor. Ama ekim oncesine gore cok daha iyi tabi. Guncel durumu daha yakindan ve farkli acilardan paylasabilirseniz daha net yorum yapilabilir.
Bence açık alana kıyasla oldukça iyi görünüyor.
daha net paylaşmaya çalışacağım dediğiniz gibi ekim öncesi haline göre çok daha iyi ben memnunum sonuçtan daha iyi olabilirdi belki ama buda olmamış değil benim için saç ekimi düşünen arkadaşlar görmüş olur süreç nasıl oluyor hangi ayda saçlar hangi aşamaya geliyor ne kadar uzuyor gibi gibiben çok okuyordum özellikle fotoğraflara bakıyordum şimdide ben paylaşıyorum arkadaşlara karar vermesinde yardımcı oluruz belki.