Gönderen Konu: isveç kilinik 4500 greft saç ekimi  (Okunma sayısı 5284 defa)

ergn

• Yeni üye
  • *
Ynt: isveç kilinik 4500 greft saç ekimi
« Yanıtla #16 : 28 Haziran 2020, 12:08:32 »
Ön çizgin biraz daha güzel olabilirdi estetik olarak sonradan sırıtabilir yada şişlik nedeniyle bana öyle geldi.Sıklık fena değil. Inşallah sürecin sonunda yüzün güler.
gün geçtikçe  ön çizgi dahada oturdu sıklık açıklığa göre benimde şuanlık süreçte hoşuma gitti ama tabi süreci tamamladığımda net konuşabileceğiz
çok sağol inşallah

ergn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 28 Haziran 2020, 12:12:20 »
İsveç kendi standartlarına göre iyi bir ekim yapmış bence
Hayırlı olsun
sağolun dediğiniz gibi kendi standartlarına göre iyi yaptılar die düşünüyorum bende kendileri bile şaşırdılar gibi öyle hissettirdiler😊

ergn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 28 Haziran 2020, 12:18:57 »
Dostum farkettim de hiç olumlu bi yorumunu görmedim senin tüm konularda zor beğenen birisin sanırım :)
greengoblin anlaşılan çok sıkı takip ediyorsun saç ekim formunu kimin ne yönde yorum yaptığına bile hakimsin😉
yanlış anlaşılmasın yorumlara saygı duyuyorum okuyorumda hepsini ama ben önceki halime göre çok beğeniyorum olumlu tepkilerde şimdiden alıyorum

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 28 Haziran 2020, 12:27:06 »
Kurumuş deri çatlakları seyrek hissi veriyor doğru demiş, ama sıklık fena değil,takıntı yapacak durum yok😉
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 29 Haziran 2020, 01:20:45 »
Dostum farkettim de hiç olumlu bi yorumunu görmedim senin tüm konularda zor beğenen birisin sanırım :)
Nasil yorum yaptigim beni ve yorum yaptigim kisiyi baglar, sen kimsin tanimiyorun seni? Adi ustunde yorum, bu benim yorumum seni ne alakadar ediyor?
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Greengoblin

• Full Member
« Yanıtla #21 : 29 Haziran 2020, 01:42:14 »
.

Greengoblin

• Full Member
« Yanıtla #22 : 29 Haziran 2020, 01:47:03 »
Nasil yorum yaptigim beni ve yorum yaptigim kisiyi baglar, sen kimsin tanimiyorun seni? Adi ustunde yorum, bu benim yorumum seni ne alakadar ediyor?
Dostum dikkatimi çekmiş demekki sert çıkışmaya gerek var mı sence ?

Kel123

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 29 Haziran 2020, 01:49:01 »
Seyrek olmuş. ben beğenmedim

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 29 Haziran 2020, 02:09:09 »
Dostum dikkatimi çekmiş demekki sert çıkışmaya gerek var mı sence ?

Hayir hic olumsuz yorumum yoktur nerdeyse su forumda 1% bile degildir. Benim gibi adama hep olumsuz yorum yapiyorsun diyimce ister istemez sinirlendim yani ne yapbilirim

Greengoblin

• Full Member
« Yanıtla #25 : 29 Haziran 2020, 02:17:36 »
Hayir hic olumsuz yorumum yoktur nerdeyse su forumda 1% bile degildir. Benim gibi adama hep olumsuz yorum yapiyorsun diyimce ister istemez sinirlendim yani ne yapbilirim
Ben 4 5 yerde karşılaştım. Seni yermek için söylemedim. Yanlış anlama ama yani karşındakinin modu düşüyor ister istemez en basiti benim konuyada bi etki etmemiş yazmıştın. Kusura bakma yanlış anlaşılmadan ötürü.

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 29 Haziran 2020, 04:07:21 »
Ben 4 5 yerde karşılaştım. Seni yermek için söylemedim. Yanlış anlama ama yani karşındakinin modu düşüyor ister istemez en basiti benim konuyada bi etki etmemiş yazmıştın. Kusura bakma yanlış anlaşılmadan ötürü.

Yorumlarin hepsi olumlu olursa da karsimizdakini kandiririz. Ben zaten elimden geldikce insanlara moral vermeye calisiyorum ama insanlari da kandirmak istemiyorum acikcasi. Dozunda yorum yapmaya calisiyorum. 1000 e yakin yorumum var toplasan 10 tane olumsuz yorumum ya cikar ya cikmaz.

ergn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #27 : 15 Temmuz 2020, 13:35:18 »
29. gün kafamda sivilcelenmeler var klinikle görüştüm kendiliğinden geçer durulamayı iyi yapın sorun yok dediler ve kafama dokunduğumda hala çok azda olsa acı hissediyorum bunlar normal mi 😊
birde şok dökülmem bitti sanırım bir iki tane dökülüyor yada dökülmüyor

Greengoblin

• Full Member
« Yanıtla #28 : 17 Temmuz 2020, 04:25:57 »
Şoktan kurtulan saçlar olucak. Direk büyümeye geçer onlar. Sivilceler içinde kullandığın ek takviyeleri yaz istersen belki daha önce onları kullanıp aynı sorunları yaşayanlar olmuştur.

ergn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #29 : 17 Temmuz 2020, 17:48:05 »
Şoktan kurtulan saçlar olucak. Direk büyümeye geçer onlar. Sivilceler içinde kullandığın ek takviyeleri yaz istersen belki daha önce onları kullanıp aynı sorunları yaşayanlar olmuştur.
takviye olarak evocapil kapsül kullanıyorum şampuanı spreyiyle birlikte

Facebook Twitter Instagram