Ne diyorsun bilader boş yapma.İnsan gibi soru sorduk bu foruma saç dökülmememi nasıl durdururum diye giriyorum ama her konuda aynı şeyleri karalayıp duruyorsunuz.Yok kardeşim ben seçimimi yaptım kel olmak istemiyorum ilacın riskleri varsa da o riski de kabullendim.1 senedir aynı mevzu
Insan gibi ... güzel bir öbek. Peki . Bildiğin şeyleri tekrar yazalım. Buyur.
En iyi sonuç için günlük 1 dut. kullanmalısın.
Minoxil ayrica tedavinde bulunmalı.
Scalp ve Dermarol ile de desteklemelisin .
Içerisinde yeşil çay saw palmetto ve b vitamin komplex içeren bir vitamini de akşam almalısın.
Mevcut saçlarını koruyacağın gibi aynı zamanda ciddi bir saç çıkışı da olabilir .
İlaveten düzenli bir yasam ve bazı gıdalarda çok az olumlu etki oluşturacaktır. Stress fark edilmeyen bir dökülme sebebidir. Düzenli uykuya dikkat etmeli ve bol su içmelisin . Haftada en az 3 defa Temiz havada spor yapmalısın. Keçiboynuzu pekmezi , keten tohumu yağı, lavanta cayi, keFir bol sebze ve meyve de tedavine olumlu yansıyacaktır. ... ayrıca çinko için cig kabak çekirdeği kullanman ciddi bir extra artı oluşturacaktır. Çiğ badem de mutlaka tüket.
Islenmis gıdalardan, acıdan ve şekerden olabildigince uzak durmalısın .
Minoxil ilaveten Dermarol sonrası ketoral krem de kullanman bir nebze etkiyi artıracaktır.
Günlük dut ve complex yanına öğlen 1000 mcg biotin de ekleyebilirsin.
Saçlarında bunlara rağmen hoşnutsuzluk olursa prp deneyebilirsin. Saç simülasyonu ile seyrekligi giderebilirsin . Veya saç ekimi ile tamamlayabilirsin. ayrica görüntü netliği için extra saç topigi kullanabilirsin. Hacmini de artırmak için badem yagi içeren bir bakım ürünü ekleyebilirsin.
Tüm bunlar sonucunda da memnun kalmazsan saç protezi de tedavine ekleyebilirsin.
Başka bir çözüm mevcut bilimsel şartlar altında bulunmuyor . Seni bu tedaviler memnun edecektir . Güzel saçlar dilerim .