verdikleri katalogda 10 gün yazıyor ama sözlü olarak da 1 ay dediler ne yapsam karar veremedim.
Böyle saçmalık hakikaten olmaz. 20 yıldır ekim yapıyorlarsa bu işleri noktasına kadar oturtmuş olmaları lazım. Saç ekimi öyle karışık bir olay değil ki. Çok basit bir işlem. Ben verdikleri dosyayı uyguladığım için 10. Günden itibaren şapka taktım.
Ayrıca verdikleri dosyada saç kesimi için operasyondan 1 ay sonra makas veya tıraş makinesi ile kesebilirsiniz diyor. Altında sakal ve donör Bölge olarak kullanılan arka kısmı operasyondan 15 gün sonra kesebilirsiniz diyor.
Yani bu ekilen kısmı 30 gün sonra, alım yapılan bölümü 15 gün sonra jilet kullanmadan kesebilirsiniz anlamına geliyor. Bu forumda farklı şeyler söylendiği ve verdikleri dosya ile söyledikleri tam uyuşmadığı için mesaj gönderdim bu doğru mu diye bana “sakal donör 15 gün sonra ense donör 30 gün sonra kesilebilir ama ekilen bölgeye dokunmuyoruz” dediler. Onlara verdikleri dosyadaki bölümü işaretleyip gönderdim ve bu eğer bu söylediğiniz doğruysa verdiğiniz dosyayı lütfen değiştirin çünkü farklı bilgiler var dedim o mesajı görmezden geldiler.