Gönderen Konu: Ahmet Tektaş Kayseri saç ekimi  (Okunma sayısı 3567 defa)

Panoz

• Jr. Member
  • **
Ahmet Tektaş Kayseri saç ekimi
« : 22 Haziran 2020, 21:05:39 »
Herkese selamlar arkadaşlar, Kayseri ahmet tektaşdan ekim yaptım(iskenderun kayseri arası çalıştıgı için iskenderunda ekim yaptık) bana sözde 4500 ekildigini söyledi 1-2 ekimciye sordum 3k falan anca vardır dediler velhasıl istediğim gibi olmadı.

Şimdi aklımda Adanadaki EsteModa var burayı önerirmisiniz acaba burdan ekim yapan oldumu ?
Şimdi ikinci ekim yaptıracağım ama aklımda şu sorular var mevcut saçıma zarar verilirmi ? Birde sizce bu kafaya kaç greft uygun olur? Bazı clinicler 3k diyor bazıları 4500 rahat ekerim diyor bukadar çok ekilirse sağlıklı ve mevcut saçıma zarar verilme durumu ne olur?
Sıklaştırmak istiyorum Çok kıymetli yorumlarınızı bekliyorum saygılarımla.

Panoz

• Jr. Member
  • **
Ynt: 2. Bir ekim yapmalımıyım?
« Yanıtla #1 : 22 Haziran 2020, 21:07:29 »
Düzenleme: Resimler düzeltildi.
« Son Düzenleme: 22 Haziran 2020, 21:25:50 Gönderen: Panoz »

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 22 Haziran 2020, 21:09:54 »
Geçmiş olsun, bu kaçıncı vaka, sağlık bakanlığına işlem yetkisi varmı diye müracaat edin.
3500 greft toparlar kardeşim.
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

Panoz

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #3 : 22 Haziran 2020, 21:17:40 »
Geçmiş olsun, bu kaçıncı vaka, sağlık bakanlığına işlem yetkisi varmı diye müracaat edin.
3500 greft toparlar kardeşim.
Çok teşekkür ederim hocam. Böyle bir enseden böyle bir sonuç çıkarmayı başardılar işte :)

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 22 Haziran 2020, 21:39:19 »
Çok teşekkür ederim hocam. Böyle bir enseden böyle bir sonuç çıkarmayı başardılar işte :)
😃 O enseden sağlam çıkmalıydı haklısın. Adamla görüş parayı geri versin, ayıp.
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
Ynt: 2. Bir ekim sizce uygun olurmu?
« Yanıtla #5 : 22 Haziran 2020, 22:14:58 »
İlk ekim yaptığın  yer şikayet   çoğalmaya  başladı   .. sonuç memnun  olmadığını   söyledinmi?  İkinci  bir ekim    için     doğru bir  planlama doğru bir  yerde  yaptirman  gerekli  ankara  Şahin çelik  var  istanbul   serkan  aygın clinic   forumda  bolca konuları  var iki  merkezinde 

Panoz

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #6 : 22 Haziran 2020, 22:33:20 »
İlk ekim yaptığın  yer şikayet   çoğalmaya  başladı   .. sonuç memnun  olmadığını   söyledinmi?  İkinci  bir ekim    için     doğru bir  planlama doğru bir  yerde  yaptirman  gerekli  ankara  Şahin çelik  var  istanbul   serkan  aygın clinic   forumda  bolca konuları  var iki  merkezinde
ALLAH'a havale ediyorum. Prp sözleride var nezaman geleceksiniz dediğim zamanlar hep oyalama hep yalan dolanlar haram olsun ne diyeyim. Hocam ben hataydayım adana bana daha yakın ankara istanbul gibi yerler hep çok pahalı hemde kalacak yerim yok orada.

Don Vito Corleone

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 22 Haziran 2020, 22:44:05 »
ALLAH'a havale ediyorum. Prp sözleride var nezaman geleceksiniz dediğim zamanlar hep oyalama hep yalan dolanlar haram olsun ne diyeyim. Hocam ben hataydayım adana bana daha yakın ankara istanbul gibi yerler hep çok pahalı hemde kalacak yerim yok orada.
   bu sekilde  düşündüğünüz  için    hep paranızdan  sağlık  piskoliji  oluyorsunuz     saç ekim   basit bir cerrahi işlem degil    senin  üçüncü  bir şansın  yok   ona göre     pirinç  giderken evdeki bulgurdan olmayın 😉

Jamesbond

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 22 Haziran 2020, 23:15:22 »
Geçmiş olsun dostum, önerilen ekim merkezleri diye başlıklar varken, saç ekimi yaptırmayı düşünenlerin uzak durması gereken merkezler diye de başlık açmak gerek forumda aslında..
Hocam zaten bana göre yeterince emin olmadığınız bir merkezde ekim yapıp bu hüsranı yaşamışsınız, hiç olmazsa bundan sonra dikkat edin, ince eleyip sık dokuyun, gerekiyorsa 1-2 sene bekleyip kaliteli ve kendini ispatlamış işinin arkasında duran bir merkezde ekim yaptırın, yeni bir maceradansa...

Panoz

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #9 : 23 Haziran 2020, 00:09:48 »
   bu sekilde  düşündüğünüz  için    hep paranızdan  sağlık  piskoliji  oluyorsunuz     saç ekim   basit bir cerrahi işlem degil    senin  üçüncü  bir şansın  yok   ona göre     pirinç  giderken evdeki bulgurdan olmayın 😉
Hocam yanlış anlatim oldu. Aslinda adanada melek polat varmış ekimi yapan forumda 4 5 konusunu buldum sıkıntı görünmüyor gibi ve ilk ekimimd3 tahmini kac bin kok ekilmistir sizce? Yorum yazan arkadaşlara tek  tek  teşekkür ederim

Don Vito Corleone

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 23 Haziran 2020, 00:18:16 »
 Dostum forumda  şu anda  aktif  paylaşım  olan  yerler  bak   

Panoz

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #11 : 23 Haziran 2020, 19:02:28 »
hocam şimdi kaç bin ektirmeliyim? 3000-3500 falan yeterlimi diyorsunuz? 4500 çok abartımı olur

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 23 Haziran 2020, 20:27:01 »
3000 fazla bile bence ama oyle adanayi gecemem diyorsan hic ektirme daha iyi.
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Ahmet tektaşdan Kayseri saç ekimi
« Yanıtla #13 : 13 Temmuz 2020, 16:44:34 »
merak ediyorum saç ekimi filan yaptığınızımı sanıyorsunuz ? lütfen daha fazla insanı fethedemeden bırakın bu işi insanları arayıp  konu sildirmekle olmaz bu işler

sokaktan taksici çevirsen sizden güzel ekim yapar
Global Moderator

Engineer54

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Ahmet Tektaş Kayseri saç ekimi
« Yanıtla #14 : 13 Temmuz 2020, 22:33:09 »
Saç ekimi bu bakkaldan sakız almaya gitmiyoruz . Adanadan öteye gecemem kalcak yerim yok ne demek:s
Asmed ekimim için:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14880.0

Rutinlerim;
Finasterid
Solgar vm-2000
Solgar biotin 1000 mg
Solgar l-arginine 500 mg
Sabahları aç karnına keçi boynuzu pekmezi ve bir yeşil çay

Facebook Twitter Instagram