Arkadaşlar çevremden sürekli sen saçını mı boyadın tarzında sorular alıyorum topic mi kullanıyorsun diye soranlarda oluyor yani kısacası süreç çok güzel ilerliyor fakat saç tellerim hala biraz ince bunun için bir önerisi olan var mı ?
Dostum saçların kararmaya başlaması hele ki çevrendekilerin bunu farkedecek derecede belriginleşmesi iyiye işaret bence. Bu forumda başka forumlarda gördüğüm kadarıyla, çoğunluk kullanıcı, ilk farkedilir etkinin saçların kararmasıyla başladığını söylüyor.
Beklentilerin için biraz daha zamana ihtiyacın var bence. Zamanla çok daha iyi olacağını düşünüyorum.
Aşağıdaki linkte forumda 3 yıllık finas hikayesini yakın zamanda güncelleyen bir arkadaş vardı. Konuyu okur, fotolara bakarsan 9. Aydan sonra etkinin görülür olmaya başladığını söylemiş. İlk fotosuyla devamındaki fotoları karşılaştığında, saçlar sanki başkasının saçıymış gibi, renk bile inanılmaz değişmiş. Kalınlaşmanın 9. Ay sonrasında ilerlediğini falan söylemiş. Konuyu bi incelemeni tavsiye ederim.
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=5055.0Böyle ilerler inş tedavin.
Sağlıcakla.