Gönderen Konu: Finasterid,priorin,biotin süreç  (Okunma sayısı 9797 defa)

Trevor

• Hero Member
Ynt: Finasterid,priorin,biotin süreç
« Yanıtla #46 : 23 Ağustos 2020, 13:48:08 »
Son durum bu şekilde arkadaşlar yorum bekliyorum

biraz fayda etmiş gibi ama henüz erken 4 ayda  falan asıl fayda edecekse etkilerini görürsün arada birde günde 5 dk masajla desteklerseniz daha iyi olur.

voledan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #47 : 24 Ağustos 2020, 16:39:52 »
Zaten 1 sene kadar kullanıp ekim yaptırmayı düşünüyorum

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #48 : 24 Ağustos 2020, 17:48:33 »
Zaten 1 sene kadar kullanıp ekim yaptırmayı düşünüyorum

Ekimden sonra bırakacakmısın takviyeleri?

voledan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #49 : 26 Ağustos 2020, 17:59:58 »
Muhtemelen bir müddet daha devam ederim zaten finasteridi on yıllarca kullanan insanlar var gerekli kontroller altında kullanmaya devam ederim sanırım

voledan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #50 : 29 Ekim 2020, 19:15:42 »
Bilmem kaç gün sonra varmı gelişme arkadaşlar

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #51 : 29 Ekim 2020, 19:47:29 »
Dostum 5 Ağustos’taki fotonda tepe baya açılmış. Demişsin zaten acayip dökülmeye başladı diye.
Sonra 23 Ağustos taki fotoda görüntü toparlamış gibi.
Şimdi attığın foto da iyi gibi. İlk sayfadaki fotona kıyasla gelişme var.

Ama saçların dalgalı/kıvırcık gibi olduğu için ve saçlar seyrek bölgeyi kapatacak şekilde şekil verdiğin için gerçekten bir gözlem yapmak pek mantıklı değil.

Bir de fotoların çok özensiz.

Bence seyrek bölgeyi tam gösterecek şekilde saçları ayırarak fotolarını öyle paylaşmalısın. Zaten hep aynı şekli vererek düzgün fotolar stoklarsan, gelişip gelişmediğini kendin de çok rahat, doğru şekilde gözleyebilirsin. Diye düşünüyorum.

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #52 : 29 Ekim 2020, 20:19:53 »
Dostum 5 Ağustos’taki fotonda tepe baya açılmış. Demişsin zaten acayip dökülmeye başladı diye.

Ama saçların dalgalı/kıvırcık gibi olduğu için ve saçlar seyrek bölgeyi kapatacak şekilde şekil verdiğin için gerçekten bir gözlem yapmak pek mantıklı değil.

Bence seyrek bölgeyi tam gösterecek şekilde saçları ayırarak fotolarını öyle paylaşmalısın. Zaten hep aynı şekli vererek düzgün fotolar stoklarsan, gelişip gelişmediğini kendin de çok rahat, doğru şekilde gözleyebilirsin. Diye düşünüyorum.
Kıvırcık saçlar seyrelince duzlesir bu saçın kıvırcıklasmasi tellerin kalinlastigina ve durumun iyiye gittiğinin göstergesi.
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #53 : 29 Ekim 2020, 23:52:24 »
Kıvırcık saçlar seyrelince duzlesir bu saçın kıvırcıklasmasi tellerin kalinlastigina ve durumun iyiye gittiğinin göstergesi.

Bir önceki sayfada arkadaşın, 5 Ağustos tarihli peşpeşe paylaştığı 2 foto var. İkincisi için, "bu da farklı açıdan durum" ifadesini kullanmış.
Neyi kastettiğimi o iki fotoyu görünce anlarsınız. Seyrek veya kel bölgeyi kapatarak foto atmamak lazım, ki objektif değerlendiremeyiz dememin sebebi o.

voledan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #54 : 30 Ekim 2020, 02:12:44 »
Bundan sonra düz tarayıp o şekilde paylaşım yapıcam

voledan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #55 : 30 Ekim 2020, 03:15:22 »
Arkadaşlar düz taranmış hali

voledan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #56 : 30 Ekim 2020, 03:18:19 »

Teşekkürler yorumun için , fakat seyrek bölgeyi kapatmak gibi bir çabam olmadı tamamen spontane atılmış fotoğraflar, bundan sonra ki süreçte daha dikkatli çekmeye çalışacağım iyi geceler

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #57 : 30 Ekim 2020, 20:24:48 »
Teşekkürler yorumun için , fakat seyrek bölgeyi kapatmak gibi bir çabam olmadı tamamen spontane atılmış fotoğraflar, bundan sonra ki süreçte daha dikkatli çekmeye çalışacağım iyi geceler

Yok bro, bu söylediklerimi maveraünnehirli arkadaş saç giçlendikçe kıvıcıklaşır oradan belli gelişim olduğu demiş ya. Ona cevaben söylemiştim. Alınacağın birşey dediysem kusurs bakma. Tam ifade edemedim belki de.

voledan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #58 : 20 Kasım 2020, 16:55:55 »
Arkadaşlar çevremden sürekli sen saçını mı boyadın tarzında sorular alıyorum topic mi kullanıyorsun diye soranlarda oluyor yani kısacası süreç çok güzel ilerliyor fakat saç tellerim hala biraz ince bunun için bir önerisi olan var mı ?

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #59 : 20 Kasım 2020, 20:53:19 »
Arkadaşlar çevremden sürekli sen saçını mı boyadın tarzında sorular alıyorum topic mi kullanıyorsun diye soranlarda oluyor yani kısacası süreç çok güzel ilerliyor fakat saç tellerim hala biraz ince bunun için bir önerisi olan var mı ?

Dostum saçların kararmaya başlaması hele ki çevrendekilerin bunu farkedecek derecede belriginleşmesi iyiye işaret bence. Bu forumda başka forumlarda gördüğüm kadarıyla, çoğunluk kullanıcı, ilk farkedilir etkinin saçların kararmasıyla başladığını söylüyor.

Beklentilerin için biraz daha zamana ihtiyacın var bence. Zamanla çok daha iyi olacağını düşünüyorum.

Aşağıdaki linkte forumda 3 yıllık finas hikayesini yakın zamanda güncelleyen bir arkadaş vardı. Konuyu okur, fotolara bakarsan 9. Aydan sonra etkinin görülür olmaya başladığını söylemiş. İlk fotosuyla devamındaki fotoları karşılaştığında, saçlar sanki başkasının saçıymış gibi, renk bile inanılmaz değişmiş. Kalınlaşmanın 9. Ay sonrasında ilerlediğini falan söylemiş. Konuyu bi incelemeni tavsiye ederim.

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=5055.0

Böyle ilerler inş tedavin.
Sağlıcakla.

Facebook Twitter Instagram