@Hassectear Teşekkürler hocam bilgiler için. Hafızayla ilgili bir şey yazmamışsın herhalde öyle bir sorun yaşamadın galiba
Bu arada sorduğum sorulara ek olarak aklımda olan ama yazmayı unuttuğum bir şey daha geldi
Bazı kişilerin yorumlarında Finasterid'ten sonra geç boşalma sorunu olduğunu söylemişler yanlış hatırlamıyorsam. Ben burada sorunun ne olduğunu anlamadım yani geç boşalmanın neresi kötü? Mesela benim cinsel isteğim iyi, sertleşmem iyi lakin biraz erken boşalma sorunu var. Geç boşalmaya neden sorun diyorlar o kişiler?
Rutininden sapma olması yanetki gördüğün anlamına gelebilir, o yüzden. Belki de yeterince zevk alamadığın için geç boşalıyorsun?
Mevzular çok uzun.
Sana tavsiyem belli aralıklarla hormon kontrolleri yaptırman olur. Umarım ilaca başlamadan önce de bir tahlil yaptırmışsındır. Normal değerlerini bilmek adına iyi olur/olurdu.
Yanetki üzerine çok düşünmemeye çalış. Boşuna evham yapmamak için.
Sorularına gelirsek, ilacı her gün aynı saatte alamazsan dünyanın sonu olmaz. Ama düzenli olmanın faydası olabilir.
İkincisi, 1.2 mg ile 1.4 mg alman arasında dht baskılama açısından %1-2 maks fark olur. Çok kafa yorulacak bir husus değil.
2,5 aylık finas kullanıcısıyım ben de. Bu en az 6-8 ayda sonuçlarını görebileceğin (sonuç olmayadabilir tabi) uzun bir yolculuk.
İyi yolculuklar