Gönderen Konu: 9-10 Şubat 2017 Dhı / kalem tekniği Doğan Turan 2500+2500 5000 greft saç ekimi  (Okunma sayısı 14317 defa)

Dangers7

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhabalar. Saç ekimi için bu forumun çok yararını gördüm, hala da bakıyorum. Sonunda kendim de ekim yaptırdım. Yaşım 30. Kafamda baya açıklık vardı. Topik ile kapatıyordum ama onunla da baş olmuyor. Sonunda bütçem doğrultusunda yerlerle görüştüm ve Silivri Medical Park hastanesindeki Doğan Turan'a ekim yaptırdım. Açıkcası çok büyük beklentim olmadı sonradan hayal kırıklığı olmasın diye iyi olursa ne mutlu :) Ekim günü hastaneye giderken Silivri uzak olduğundan dolayı Doğan Bey aracıyla aldı Beylikdüzünden. Hastanede kan alındı ilk. Sonra odama geçtim tahlil sonuçlarını beklemek için. Akabinde 30 dk sonra Hemşire geldi damar yolunu açtı. Ben elin üstünden yerine koldan tercih ettim, ama gece çok eliniz kolunuz oynuyorsa elinizin üstünden açtırın. Sakin yattığım için çok sıkıntı olmadı. Damar yolundan sonra alımı yapacak Şerife Hanım geldi. Saç tıraşı oldu. Sonra operasyon odasına geçtik. Öncesinden de sakin olalım stres azalsın diye yarım bi hap veriyorlar. Merak edenler için yüz üstü yatıyorsunuz, iğneler vurulmaya başlıyor. İlk gün sol donorden 2500 alındı onlar ekildi. 2. gün sağ donörden 2500 alındı ve ekim bitti. İğneler acıtır mı diye çoğu insan merak ediyor. Tamamen kendini hazırlamanla motive olmanla alakalı bence. Bazıları çok etki etmezken bazıları baya acıtıyor. Benim kafa özellikle 2. Gün zor uyuştu bi sürü iğne yedim. Arada morfin de yedik kafaya... Acı eşiğim yüksektir sesim çıkmaz ama harbiden dişi sıkmak gerekiyor, saça motive olun! 😀 Donörü sonra dolma gibi sarıyorlar odaya gidip dinleniyorsunuz. Hastanenin imkanları iyiydi, yemekler güzel. Personel çok ilgili. Deniz manzaralı güzel bir odam vardı. Aşağıda kantin de iyi arada sargılı sargılı iniyordum millet uzaylı görmüş gibi bakıyor, meğerse sargı kanamış 😀 Bana söylemediler ama bu forumdaki arkadaşların tecrübeleri çok işime yaradı. Şişme yolcu yastığı aldım hayat kurtarıyor. Ekimden sonra Cumartesi günü uçakla Antalya'ya geldim. Bugün 7. Gün işte. Günde 1 defa bepantol ile dokun çek şeklinde sürüyorum sonra bulaşık süngerime dalin bebe şampuanını köpürtüp köpüklerini kafaya damlatıp tasla yavaş yavaş yıkamayı yapmaktayım. İlk 3-4 gün kulak üstü ve yüzde şişme oldu, ayakta durunca şişiyor. Şimdi geçti sayılır. Donör bölge daha kabuklu toparlamadı, üstler de kabuk duruyor çok azı gitti. Ettirmeden önce bende çok merak ediyordum, umarım yazdıklarım bana zamanında olduğu gibi birilerine yardımcı olur. Herkese bol saçlı günler!

Dangers7

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
İlk gün 2500 ikinci gün 2500

Dangers7

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Buradaki donör ekimden 1 gün sonra 11 şubat cumartesi

Dangers7

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Diğer günler, her Işık'ta çektim. Işıktan çok fark ediyor

Dangers7

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bunlarda bugün bir hafta oldu, donör anlaşılan geç toparlıcak. Beklemeye devam, bugün den itibaren yıkamayı 2 ye çıkaracağım

Dangers7

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bugün devamı

benimalnımgeniş

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ben beğendim yoğun ve sık bir ekim olmuş. Ne kadar ücret ödediniz acaba?

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
hocam hayırlı olsun. gerçekten güzel bir çalışma.çok sık çalışılmış. hani 5000 bin greftin hakkını vermiş doğan hoca.artık gelişmelerinizi takipteyiz. mahsuru yoksa ücret ne kadar ödediniz.

Dangers7

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ücret 6500 aldı, 2 gün hastanede kaldım.

zapturyandanal

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam ilaç desteği de almalısın. 5000 greft ile çok güzel yapılmış bir ekim bence

SolAçık

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
mrb oncelıkle hayırlı olsun .anladıgım kadarıyla Antalya'dan İstanbula gıtmıssınız.Dogan hocanın eskı ekıbı olan Serkan-Esma ıkılısı de antalya da ekım yapıyor. lokasyon olarak daha yakın olmalarına ragmen neden tercih etmediniz ?

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun, acı eşiğim yüksek demiştiniz sayısız ektiren kişi var ama acıdan bu kadar bahseden nadir oluyor. iğne korkusu olan biri olarak galiba sizin gibi düşüneceğim bende:) bence 1 sene sonra arka kısma bir ekim daha yapılırsa bu iş biter gibi..

Dangers7

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
mrb oncelıkle hayırlı olsun .anladıgım kadarıyla Antalya'dan İstanbula gıtmıssınız.Dogan hocanın eskı ekıbı olan Serkan-Esma ıkılısı de antalya da ekım yapıyor. lokasyon olarak daha yakın olmalarına ragmen neden tercih etmediniz ?

Normal de İstanbul'da yaşıyorum. Antalya da aile yanına geldim. Esma Serkan'la telden görüştüm, ekimleri güzel ama her ne kadar alımı doktorla beraber ekip yapsada işin başında bir doktor olsun istedim. Birde muhatap alacak bir kurum olması benim için önemli... onlar antalya da daha yeni yeni oturtuyorlar. Klinikleri yerleri yani markalarının oturması lazım bence.

Dangers7

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun, acı eşiğim yüksek demiştiniz sayısız ektiren kişi var ama acıdan bu kadar bahseden nadir oluyor. iğne korkusu olan biri olarak galiba sizin gibi düşüneceğim bende:) bence 1 sene sonra arka kısma bir ekim daha yapılırsa bu iş biter gibi..

Normalde yüksektir, kafaya çok dikişte yedim başka şeylerde oldu. Bu biraz başka. Harbiden iğneden iğneye değişiyor hele morfin süper 😀 Herkes detaya inmez bide oldu bitti falan der samimi şekilde yazıyım dedim 😉 Tabi kişiden kişiye değişir...  Arkaya düşüncem yok bakalım çıkan sonuca göre 1 sene sonra göreceğiz, selamlar...

Dangers7

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam ilaç desteği de almalısın. 5000 greft ile çok güzel yapılmış bir ekim bence
Eyvallah hocam, çektiğimize değer inş.
Selamlar..

Facebook Twitter Instagram