Hocam öncelikle hayırlı olsun. Şu haliyle bakıldığında sizi eskiye nazaran tatmin etmiyor olabilir ancak 6 ayın sonunda gerek sizin gerek diğer tüm saç ektiren arkadaşların atladığı bir konu var.
Sizin konunuz altında herkes için söylüyorum bunu, bence beklentimizi çok yüksek tutuyoruz.
Sizin fotoları örneklendirecek olursak, ilk haliniz şu an ki halinizden daha seyrek (ekim öncesi saçlı fotolarda saçlarınız şimdikinden çok daha uzun) ve doğal şeklini-hizasını kaybeder vaziyette.
Yani aslına bakarsanız ekim yaptırmayacak olsaydınız da birkaç sene içerisinde kaybedeceğiniz saçlar.
187.gün itibariyle şimdiki saçlarınız ise hiç bir zaman kaybolmayacak (inşallah) sürekli sizinle kalacak olan saçlar.
3000 greft ekmişler ve gayet sık bir ekim olmuş. Ekimden sonra mevcut saçların dökülme süreci hızlanıyor malesef. Bunu böyle kabul etmeliyiz artık.
Günden güne sinsice dökülerek, yıllar boyu mutsuz edecek bir görünüm mü yoksa bu şekilde muazzam bir ön çizgiyle birlikte ekim olduğu anlaşılmayan, sonsuza kadar kalacak şimdiki haliniz mi?
Yeni saçlarınızın gelişimide 3-4 aya tamamlandığında çok tatmin edici ve güzel bir dönem başlamış olacak bence sizde.
3-5 sene sonra tepe saçlar döküldüğünde ilave bir ekimide o bölgeye yaptırırsanız 70 yaşınızda bile mevcut görünümünüzü korumuş olacaksınız ki bu çok güzel bir sonuç olur.
İlle de çok sık görünsün, tarak girmesin vs gibi bir sonuç beklemek bence mutsuz eder.
Saçlara iyi bakalım, yeme içmemize, sağlığımıza dikkat edelim ve yeni saçları canlı tutalım.
Unutmayın hocam. Hepimiz keliz, en iyi ihtimalle birer "kel" adayıyız:)
Elimizdekinin kıymetini bil(e)medik, kel kaldık. En azından bundan sonra elde ettiğimizin kıymetini bilip mutlu olalım.
Tekrar hayırlı olsun saçlarınız. Ben doğal görüntüyü ve ekim sıklığınızı çok beğendim.
Düzenli foto atarak gelişimi bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin.
Sağlıcakla.