Gönderen Konu: Sizce bu saç Ekim mi? Lütfen yorumlarmısınız?  (Okunma sayısı 2485 defa)

Jungkook

• Sr. Member
Ynt: Sizce bu saç Ekim mi? Lütfen yorumlarmısınız?
« Yanıtla #15 : 11 Eylül 2020, 11:25:22 »
Ben şahsen böyle olmayan ekim nadir gördüm swiss lace protez saçlar bundan daha doğal durur.

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 11 Eylül 2020, 11:28:08 »
Ben şahsen böyle olmayan ekim nadir gördüm swiss lace protez saçlar bundan daha doğal durur.

Nasıl yani hocam

Jungkook

• Sr. Member
« Yanıtla #17 : 11 Eylül 2020, 11:48:39 »
Nasıl yani hocam
Türkiye’de ki ekimcilerin çoğunluğu böyle ekiyor ekim olduğu anlaşılmayan ekim çok görmedim ben varsa da nadir böyle Koray Erdoğan gibilerin ekimleri ama onların ki de anlaşılabiliyor. Swiss lace dedikleri de İsveç tülü gözenekleri geniş ince ve en konforlu altyapılardan. Örnek bırakayım.
Tedavim

Stemoxydine %5 (L’Oreal serioxyl denser hair) akşam yatmadan önce

Ketoral krem her gün

Ketoral şampuan hafta da 1-2 gün

Dermaroller hafta da 1 ya da 2 gün

OGX DHT blocker şampuan Ketoral kullanmadığım günler

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 11 Eylül 2020, 15:23:11 »
Türkiye’de ki ekimcilerin çoğunluğu böyle ekiyor ekim olduğu anlaşılmayan ekim çok görmedim ben varsa da nadir böyle Koray Erdoğan gibilerin ekimleri ama onların ki de anlaşılabiliyor. Swiss lace dedikleri de İsveç tülü gözenekleri geniş ince ve en konforlu altyapılardan. Örnek bırakayım.

bu örnekte ki protez mi ?
cidden protezse başarılı , ekimse de aynı sekilde cok basarılı.

Jungkook

• Sr. Member
« Yanıtla #19 : 11 Eylül 2020, 15:53:09 »
bu örnekte ki protez mi ?
cidden protezse başarılı , ekimse de aynı sekilde cok basarılı.
Örnekte ki protez, ve fiyatı ne kadar biliyor musun ? Taş çatlasın 1.800 TL ama Türkiye’de bunu sana adına değişik isimler vererek 4.000 TL’ye kitlerler.
Tedavim

Ketoral krem her gün

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 11 Eylül 2020, 16:19:08 »
Örnekte ki protez, ve fiyatı ne kadar biliyor musun ? Taş çatlasın 1.800 TL ama Türkiye’de bunu sana adına değişik isimler vererek 4.000 TL’ye kitlerler.

yok artık hocam. ben şu sanatcıların vs. gittigi merkeze yaptırdım , 2 sac icin 8 bin tl anlastım düşünün.
ve bunun yarısı kadar ıyı değildi.
bu muazzam bişey.

Jungkook

• Sr. Member
« Yanıtla #21 : 11 Eylül 2020, 16:58:08 »

yok artık hocam. ben şu sanatcıların vs. gittigi merkeze yaptırdım , 2 sac icin 8 bin tl anlastım düşünün.
ve bunun yarısı kadar ıyı değildi.
bu muazzam bişey.
Dediğiniz yer ya D*mo Hair ya da Hair *lus ikiside resmen insanları dolandırıyor. Kullandığınız altyapı da etrafı komple PU ile çevrili ya da önü tül bir altyapıydı herhalde. Benim de tanıdığım var kullanan bazen bakımları felan beraber yaparız baya araştırdım bende. Çok fazla yalan dolan iş var Türkiye’de gerek saç ekiminde gerek diğer saçlandırma sektörlerinde.
Tedavim

Ketoral krem her gün

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 11 Eylül 2020, 17:53:11 »
Dediğiniz yer ya D*mo Hair ya da Hair *lus ikiside resmen insanları dolandırıyor. Kullandığınız altyapı da etrafı komple PU ile çevrili ya da önü tül bir altyapıydı herhalde. Benim de tanıdığım var kullanan bazen bakımları felan beraber yaparız baya araştırdım bende. Çok fazla yalan dolan iş var Türkiye’de gerek saç ekiminde gerek diğer saçlandırma sektörlerinde.

2.söylediginiz dogru tahmın hocam :)
kullandıgım protezın alt kısmı daha doğrusu ön tarafı tüldü.
ortaya kadar tül sonrası daha sert bi yapıya sahıptı kenarları da bant yerlerıydı işte.
3-4 kullanamadım desem yerıdır saçın önü döküldü.
en kötüsü de sizin saç örneginizi alıp abd ye gönderiyoruz dediler. 3 ayda geldi sözde. ama saçın rengi değişiyodu hocam saçı boyamak zorunda kalıyodum madem saç bana göre gelıyor o kadar para verıyoruyz neden saçın rengi değişiyor öyle degil mi?
illallah ettım o kımyasal kokusundan da bakımlarının pisliginden de.
ugrasılacak iş degil cidden bakımları uzun suruyor. kafadan cıkarınca yapıskanlık vucudunuza gecmıs oluyor onu da vucuttan atamıyosunuz kolay kolay saçımı 3-4 kere yıkamama ragmen gıtmıyodu kafam da kı yapıskanlık.

sade_americano

• Sr. Member
« Yanıtla #23 : 11 Eylül 2020, 23:27:45 »
Ekim iyi ama doğallık kötü

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 12 Eylül 2020, 19:09:50 »
Arkadaşlar her işi layıkıyla yapan yerler vardır...bir de vur kaçcılar maalesef...bu saç ekiminde de böyle...saç protezinde de böyle...araba tamircisi de...marangoz da...vs... araştırma imkanı var günümüzde...eskiden bu kadar araştırma sansimizda yoktu...internet ve sosyal medya gibi bir şansımız var... maddi gücü olanın yurtdışına çıkmanı imkanıda var ...
Herkese saç ekimi olamıyor bu bir gerçek...
Geriye protez saç kalıyor ...eğerki bu kişi saclanmak istiyorsa illaki...
Ve yine burada da doğru düzgün işini yapan firmayı bulmak kalıyor geriye...
Bir de tuketiciyi koruyan kanunlar ve caydırıcı cezalar olmalı ki...maalesef o da bir handikap...

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 12 Eylül 2020, 20:06:05 »
bu saç ekimde adam sadece ön çizgi 1 cm lik bir alana ekim yaptırmış o da seyrek belli galiba ön çizgiyiöne aldırmaya çalışmış

Facebook Twitter Instagram