Sa arkadaşlar bu forumu yaklaşık 3 senedir takip ediyorum ama bi türlü gidemedim. Cesaretim yoktu açıkçası çevremdeki insanların ektiripte olumsuz sonuçlarını gördükçe daha bi sogudum ama bu forumda takimlaya başlayınca özellikle hintel hocami tanıyınca fikirlerim değişti.
Açıkçası ben koray hocaya ekim yapticaktim fırsat bu fırsat dedim kampanyadan faydalanalim ama malesef nasip değilmiş randevu bana uymadı sonradan vazgecmek de isime gelmedi koray hocaya en yakin isim olan serkan aygin hocama karar verdim. Cok uzun uzun anlatip süreç hakkında yazı yazıp sizi sıkmak istemiyorum klasik seyler ama şunu kesinlikle belirtmek istiyorum kaliteli bi merkez pisman olmadim ben ins sonuclarda tatmin edici olur.
Donor bölgemin cok güzel oldugunu tam sac ekimine uygun kalin ve yumuşak bi sac telimim olduğunu belirtti ben sık bi sac istediğimi dogal olmasini istediğimi belirttim hocanın lafindan hic çıkmadın bana güven çok sık ve güzel olucak dedi bakalim şimdiden herkese teşekkür ediyorum saygilar.