Gönderen Konu: [Tavsiye] Ameliyat Sonrası Saçsız Bölgeye Ekim  (Okunma sayısı 2964 defa)

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: [Tavsiye] Ameliyat Sonrası Saçsız Bölgeye Ekim
« Yanıtla #16 : 19 Temmuz 2020, 21:38:47 »
usta merak ettim fiyat olarak ne kadarödediniz😄

Engineer54

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 19 Temmuz 2020, 23:04:20 »
Kucuk bir alan umarım sizi mutlu eder . Çok det etmeyin biz kocaman açıklıklarımızla ugrasıyorux ne kadar kapatabiliriz diye:)
Asmed ekimim için:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14880.0

Rutinlerim;
Finasterid
Solgar vm-2000
Solgar biotin 1000 mg
Solgar l-arginine 500 mg
Sabahları aç karnına keçi boynuzu pekmezi ve bir yeşil çay

bakalim

• Sr. Member
« Yanıtla #18 : 19 Temmuz 2020, 23:31:51 »
Öncelikle rahatsızlığınız için geçmiş olsun, ekiminiz de hayırlı olsun.
Küçücük bir alan için 3000 bile çok. İnşallah kapanıp gider de kurtulursunuz.

asaidb

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 05 Ağustos 2020, 23:06:29 »
usta merak ettim fiyat olarak ne kadarödediniz😄
Yoğunluktan bakamıyordum geç gördüm kusura bakmayın. Telde çok istemişlerdi ama 500 TL ödedim sadece. Pazarlıkta yapmadım belki indirim istesem daha ucuza da olabilirdi ama kendisi ektiği için pazarlık teklif etmedim.

Kucuk bir alan umarım sizi mutlu eder . Çok det etmeyin biz kocaman açıklıklarımızla ugrasıyorux ne kadar kapatabiliriz diye:)
İyi dilekleriniz için teşekkürler. Benimde mantığım farklı normal saç dökülmesi olsa takılmam ama bu şekilde saç kıran gibi yada bulaşıcı hastalık gibi duruyor veya bana öyle geliyor. O yüzden etkiliyor.

Öncelikle rahatsızlığınız için geçmiş olsun, ekiminiz de hayırlı olsun.
Küçücük bir alan için 3000 bile çok. İnşallah kapanıp gider de kurtulursunuz.
Saolun, teşekkür ederim. 500 TL ödedim.

Radament

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 06 Ağustos 2020, 21:28:09 »
Çok geçmiş olsun tertemiz bir ekim olmuş, planlama da güzel. Bu ekim sizi memnun edecektir. Allah büyük dert vermesin.

CooLStyLe

• Sr. Member
« Yanıtla #21 : 07 Ağustos 2020, 01:29:52 »
geçmiş olsun üstad. ekim sonrası görüntü güzel, ekilen bölgenin çok göz önünde olmaması daha da güzel. umarım kısa zamanda sağlıklı saçlara kavuşursunuz.
22.06.2020 Asmed / Koray Erdoğan 3507 greft
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=15394

asaidb

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #22 : 09 Ağustos 2020, 04:07:56 »
Çok geçmiş olsun tertemiz bir ekim olmuş, planlama da güzel. Bu ekim sizi memnun edecektir. Allah büyük dert vermesin.

geçmiş olsun üstad. ekim sonrası görüntü güzel, ekilen bölgenin çok göz önünde olmaması daha da güzel. umarım kısa zamanda sağlıklı saçlara kavuşursunuz.

İyi dilekleriniz için teşekkürler. Umarım bir sorun yaşamadan istediğim şekilde atlatırız.

asaidb

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 03 Eylül 2020, 03:37:14 »
Tekrar merhabalar, ayın 7'sinde tam iki ay olacak ve ne yazık ki ekilen saçların tamamı döküldü gibi. Kalan varsa da kenarlarda fark edemediğim 3-5 teldir. Bu duruma şok dökülmesi mi demek lazım yoksa işlemin başarısız olduğunu mu düşünmek lazım bilemedim. Hintel hocam cevaplarsanız sevinirim. Foto atmadım çünkü bölge tamamen ekimden önceki eski haline döndü. Yeni saç çıkışı belirtisi olan kızarıklık bile yok ne yazık ki. Zaten tutma oranı %50 idi ama insan gene de üzülüyor.

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 03 Eylül 2020, 18:20:54 »
Tekrar merhabalar, ayın 7'sinde tam iki ay olacak ve ne yazık ki ekilen saçların tamamı döküldü gibi. Kalan varsa da kenarlarda fark edemediğim 3-5 teldir. Bu duruma şok dökülmesi mi demek lazım yoksa işlemin başarısız olduğunu mu düşünmek lazım bilemedim. Hintel hocam cevaplarsanız sevinirim. Foto atmadım çünkü bölge tamamen ekimden önceki eski haline döndü. Yeni saç çıkışı belirtisi olan kızarıklık bile yok ne yazık ki. Zaten tutma oranı %50 idi ama insan gene de üzülüyor.

Sok dokulmedir ama sonrasinda cikar mi bilemem, skar doku neticede. Cikislar 3. aydan itibaren yavas yavas baslar normalde. Eger olur da cikmazsa, uzulecek birsey yok; kaybedilen sadece 500 lira ve 100 kok. Eger hic cikis olmazsa, o bolgeye yag enjektesi olurmuyu arastirin. Ayrica, bolgede kan akisi oranini kontrol ettirin. En son ihtimal, o bolgenin tekrar kesilip cikarilmasi ama bunu cok iyi, isini bilen bir doktora danismali ve yaptirmalisiniz. FUT ekimlerinde derinin bir kismi kesilip cikariliyor neticede. O bolgenin elastisitesi ve sekli boyle bir operasyona uygun mu, arastirmak lazim.

asaidb

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #25 : 02 Kasım 2020, 02:02:02 »
Sok dokulmedir ama sonrasinda cikar mi bilemem, skar doku neticede. Cikislar 3. aydan itibaren yavas yavas baslar normalde. Eger olur da cikmazsa, uzulecek birsey yok; kaybedilen sadece 500 lira ve 100 kok. Eger hic cikis olmazsa, o bolgeye yag enjektesi olurmuyu arastirin. Ayrica, bolgede kan akisi oranini kontrol ettirin. En son ihtimal, o bolgenin tekrar kesilip cikarilmasi ama bunu cok iyi, isini bilen bir doktora danismali ve yaptirmalisiniz. FUT ekimlerinde derinin bir kismi kesilip cikariliyor neticede. O bolgenin elastisitesi ve sekli boyle bir operasyona uygun mu, arastirmak lazim.

Biraz erken ümitsizliğe kapılmışım. 3 buçuk ay sonra çıkmaya başladı. Skar doku olduğu için geç çıktı galiba. Saçsız bölgenin tam orta kısmında çok yoğun bir şekilde çıktı. O bölgede hiç fire yok gibi. Ancak sağ ve sol tarafında da tam tersi hiç çıkmadı. Gene eskiye göre saçsız alan yarı yarıya azaldı. 6 ay sonra ikinci bir ekim ile daha iyi olur demişti hoca. Ocak Şubat gibi tekrar 50-60 kök ektireceğim.
Yaralı bölge üzerine ekim yaptıran arkadaşlar normalden biraz daha geç saçların çıkabileceğini bilsinler.

PEGO

• Hero Member
  • Saçların dökülmüş kanka
« Yanıtla #26 : 02 Kasım 2020, 12:16:59 »
Geçmiş olsun, ortada bile çıkması inanılmaz farketmiştir, o istemediğiniz görüntüden çoğunlukla kurtulmuşsunuzdur. 500 tl baya uygun bu arada hem de Hakan Hoca yapmış. 2.ekim ile tümüyle kurtulursunuz.
Xpecia günde 2 tablet
Prozinc Plus Şampuan

Serkan Aygın 4200 Greft https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16500.0

asaidb

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #27 : 02 Kasım 2020, 15:28:54 »
Geçmiş olsun, ortada bile çıkması inanılmaz farketmiştir, o istemediğiniz görüntüden çoğunlukla kurtulmuşsunuzdur. 500 tl baya uygun bu arada hem de Hakan Hoca yapmış. 2.ekim ile tümüyle kurtulursunuz.

Teşekkürler hocam, aynen dediğiniz gibi çok büyük bir fark oldu görüntü konusunda. Eskiden direk bariz belli olurken şimdi bilmeyen yada normal dışardan bakan biri fark edemez. Hatta böyle bile kalabilir ama yaptırmışken bir kez daha ektirip tam bir mozaik yapı oluşmuş olur.

asaidb

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #28 : 21 Kasım 2022, 23:42:45 »
Uzun bir aradan sonra tekrar merhabalar, son durum hakkında son kez güncelleme yapmak istedim.
Birinci ekimden 6 ay sonra ikinci ekim gerçekleştirildi. 80-90 civarı ekim yapıldı. İkinci ekimde her hangi bir ücret ödemedim.
Bir yıldan fazla süre geçti son halinin fotoğrafını ekleme gereği duymadım çünkü ekim alanı çok kısa asker traşı gibi olmadığı sürece belli olmuyor kesinlikle. Hatta o kadar kısa olduğunda da çok dikkatli bakılması gerekiyor. O da saçların yönünün farklı olmasından dolayı. 1-2 yıl geçmesine rağmen dökülme azalma vs de olmadı.
Sonuç olarak başarılı bir operasyon oldu diyebilirim. Benim gibi ameliyat sebebi ile saç kaybeden veya yağ tabakasını kaybetmiş olan kişiler için umarım başlık yararlı olur. Herkese desteklerinden ve katkılarından dolayı teşekkür ederim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 22 Kasım 2022, 14:51:36 »
eresim eklermisin kardeşim konuya ?
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram