Saç Ekimi Sonuçları
Hayırlı olsun inş sonuc iyi olur.herhangi bir ilaç kullanıyomusunuz
Alıntı yapılan: ahmet67 - 17 Temmuz 2017, 21:32:10Hayırlı olsun inş sonuc iyi olur.herhangi bir ilaç kullanıyomusunuzBiotin ve xpecia 3 ay kullandım sonra eczamın tavsiyesi uzerine sadece perfectil dene takviye bir ilacı kullanıyorum
Koray hocanın ektiği saçlar 6 ayda çıkıyor, neden diğerlerinin 10-12 ay sürüyor.
6.ayı 10 gün geçti. 190.gündeyim durum böyle seyrek hala saç çıkışı olur mu bilmiyorum artık kabul etmeye başladım saçım seyrek kalacak. Beni uzun zamandır görmeyen arkadaşlarım saçın çok seyrelmiş git ektir diyor adama diyemiyorum ki bu zaten ekilmiş hali gerçekten üzücü bir durum.
1 sene olmadan konuşmak bence erken inş dolucak
Alıntı yapılan: cyazicioglu53 - 26 Ağustos 2017, 23:36:406.ayı 10 gün geçti. 190.gündeyim durum böyle seyrek hala saç çıkışı olur mu bilmiyorum artık kabul etmeye başladım saçım seyrek kalacak. Beni uzun zamandır görmeyen arkadaşlarım saçın çok seyrelmiş git ektir diyor adama diyemiyorum ki bu zaten ekilmiş hali gerçekten üzücü bir durum.iyi işte yaaa saçın demekki doğal kimse ekim olduğunu anlamamış biraz daha sıklaşabilir zaten oda sana yeter 6.50 ay olmuş
Doktorunuza bu durumu sordunuz mu ne diolar?