Saç Ekimi Sonuçları
Yazicioglu kardeşim biraz daha dayan 180 e bisey kalmamis 6 ayda cok güzel kapancak insallah sacin 8. 9. Ayda ise tamamen seni mutlu etcek sonuca ulasacagini tahmim ediyorum. Seni takip ediyoruz forumu fotografsiz birakma kardesim
bu adamın ekimleri de hep aynı yahu vertex'i kel bırakıyor, öndeki saçlar uzadıktan sonra tepe çorak tarla gibi çok abidik gubidik bir görüntü olmayacak mı yanlış anlamayın ben de aynı durumdayım da ondan soruyorum.
Reis son durum nedir.. Bende ince telli sac yapisina sahibim senin süreç yavas ilerlemesi benimde yavas ilerleyecege benziyor fotosuz bırakma bizi senden kendimizi takip ediyorum benden 100 gün öndesin : )
Nasıl gelisme varmi 110 güne göre bence asıl gelisme 120 ile 180 arası olcaktir insallah güzel bir goruneme kavusursun
Alıntı yapılan: Fue Surgeon - 09 Haziran 2017, 18:36:01bu adamın ekimleri de hep aynı yahu vertex'i kel bırakıyor, öndeki saçlar uzadıktan sonra tepe çorak tarla gibi çok abidik gubidik bir görüntü olmayacak mı yanlış anlamayın ben de aynı durumdayım da ondan soruyorum.Bence zekeriya kul ile ilgili önemli bir noktaya değindiniz. gerek bu sitede gerek başka mecralarda onlarda kul ekimi gördüm ama bir tanesinde vertekse ekim görmedim. yapmamasının özel bir nedeni var mı,verteks de başarı oranı düşük diye mi yapmıyor acaba.
Alıntı yapılan: kadiköy1 - 09 Haziran 2017, 18:44:02Alıntı yapılan: Fue Surgeon - 09 Haziran 2017, 18:36:01bu adamın ekimleri de hep aynı yahu vertex'i kel bırakıyor, öndeki saçlar uzadıktan sonra tepe çorak tarla gibi çok abidik gubidik bir görüntü olmayacak mı yanlış anlamayın ben de aynı durumdayım da ondan soruyorum.Bence zekeriya kul ile ilgili önemli bir noktaya değindiniz. gerek bu sitede gerek başka mecralarda onlarda kul ekimi gördüm ama bir tanesinde vertekse ekim görmedim. yapmamasının özel bir nedeni var mı,verteks de başarı oranı düşük diye mi yapmıyor acaba.Ilerki yaslarda vertex biraz daha fazla dökülüp acilabilir. Oraya ekim yaparsa ektigi saclar önde kalacagindan dolayi ortaya daha komik bir görüntü cikabilir.Bence sebebi bu.