selam ,
Moral bozmak gibi olmasın lakin benim saçlarımda ince telli , kalitesiz , hoca aynı şeyleri banada söyledi.Köklere bakarız eğer uygun değilse hiç başlamayız ne senin paran ne benim zamanım gitsin dedi güven verdi kabul ettim.Normalde bir ay öncesinden randevu almama rağmen gittiğim gün hoca araya başka birisini almış onun işlemler bittikten sonra beni aldı. İki günde bu şekilde önce yurtdışından gelen diğer eleman sonra beni aldı. (normalde günde bir ekim yapıyor diye biliyorum).Bu benim işlemi araya kaynattığı geçiştirdiği hissi uyandırdı bende. Ben hiç birşeye itiraz etmedim herşeyi hocaya bırakmıştım . Sonunda ekim yapıldı 2500 kök ekilecek olarak 2500 euro ödedim (o kadar ekildimi hiç bilgim yok).Sonuc üc ay geçti ,zaten çok büyük bir beklentim yoktu sadece kelliğin hafif kapanmasını bekliyrodum.Bugun cıkacak yarın cıkacak derken sonuc hüsran gibi . Sizce bu konuda nasıl devam etmeliyim, para iadesini istemeli miyim.Ödediğim miktar hocanın geçiştirdiği kadar az miktar değil millet 3000 euro ödediyese bende 2500 ödedim. Bu ekimi bana 3 bin tl ye yapacak yerlerde vardı , bu kadar kötü bir sonucu oralardada alabilirdim.Sonucta beklentim cok yüksek değil diye bu şekilde olması gerekmiyordu.Konu hakkında fikri olanların yorumlarını beklerim.