15-16 şubat iki günde ekimim yapıldı 3000 grefte anlaşmıştık fiyat 1 greft-1 euro ilk gün 1600 ikinci gün 1660 ekildi toplam 3260 greft 260 greftin parasını almadı.
Aşamalar
İLK GÜN (anestezi+greft toplama: 1.5-2 saat,saç ekimi 2 saat) 1660 greft
1. Zekeriya hoca kalemini bana verdi çiz dedi gelişi güzel çizdim evde hiç denememiştim olmadı tabi
hoca kalemi alıp kendi çizdi şakaklarımın güçsüz olduğunu saç sıklığımın yetersiz olduğunu ve şakak yapılayamacağını söyledi eğer şakak yapıp çizgiyi aşağı indirirsem greft artacak ilerde sorun olur dedi bende hak verdim. Z.hoca durumu kurtarmaktan ziyade ileriyide düşündü sonra saç tıraşlandı.
2. Zekeriya hoca anestezi yaptı anestezi saç ekiminin en zor yanı biraz acıtıyor sonra donör bölgeye leyla hanım serum verdi anestezinin tam işlemediği yerler yine acıyor
3. Acı artık yok ve z.hoca micromotor ile greft alıp kalitesine bakıyor benim ince telli olduğundan kapatıcılığı yok ama daha doğal durur dedi greftlerimin 2'li 3'lü olduğunu söyledi saçım gayet iyi durumda olduğundan bende rahatladım çünkü en çok bu kısımdan korkuyordum.
4. Leyla hanım greftleri topladı ve dizmeye başladı kendi dizerken bir yandan Z.hoca ekime başladı.ekim sırasında hiç acı hissetmedim.
5. Ekim bitti leyla hanım şapka verdi şapkayı takarken biraz sıkı taktık eve geldiğimde şapka kanlamış biraz yapışmıştı korktum acaba greftlere birsey olmuşmudur diye leyla hanıma mesaj çektim sıkıntı olmayacağını söyledi ama ertesi gün z.hocam kafayı bir yere vurmuşsun 3 greft ölmüş dedi
şapkadan mı bilmiyorum onun için bence sapka alın öyle gidin bol ve büyük olsun hatta fötr şapka en iyisi
6. İlk gün kafa biraz ağrıyor ama uyumakta sıkıntı çekmedim ilk gün sağ dönör bölgesinden greft almadığı için sola doğru rahatça yattım. ikinci gün ekim yaptığı halde ilk günün ağrısı yoktu ağrı geçmişti.
2.GÜN (4 saat ) 1600 greft
1. Bugün çizim ve traş olmadığı için daha çabuk başladık işlem yarım saat daha erken bitti ilk günün aynısıydı.
2. 2 gün sonra gel yıkayacaz dedi leyla hanım yanımda betanthol götürecem. ve dalin şampuan kullan dedi.başka birşey söylemedi.
Görüşlerim
Tek sıkıntı hareketsiz kalmak zekeriya hoca 2 güne böldüğünden çok fazla sıkıntı olmuyor ama tek günde 8 saat sürse baya zor olurdu
hoca hakkında olumlu görüşüm ise hayal satmaması manyak olacak müthiş olacak hayatın değişecek gibi laflar kullanmadı doktor gibi ne ise onu söyledi önceki görüştüğüm yerler hayal satıyordu beni soğuttular çünkü saçlarımın çok ince telli kalitesiz olduğunu kendim fark edebiliyordum. zekeriya hocada zaten randevuda saçın kaliteli değil diyerek moralimi bozmuştu :)ama şükür ki sıklığı iyiymiş.
fiyat konusunda ise arkadaşlarınla beraber gitsende indirim yok ayrıca fiyatı EURO olarak elden aldığı için taksit te yok.