Gönderen Konu: Proscar’a başladım ama...  (Okunma sayısı 3358 defa)

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Proscar’a başladım ama...
« Yanıtla #15 : 24 Haziran 2020, 23:29:09 »
Selamun Aleyküm sayın arkadaşlar 4 gün önce Proscar kullanmaya başladım 5’e bölüyorum göz kararıyla eşit olacak şekilde. Psikolojik açıdan bir sıkıntım yok ama özellikle 2. gün bir hissizleşme oldu. Libido azalması galiba çavuşu tokatlıyorum ama yüz vermiyor öyle söyleyeyim tatsız tutsuz. 3. gün çavuşa bi asıldım affedersiniz kendimi bilirim ama meni az geldi hatta bir ara gelmeyecek herhalde dedim bazen suyu açarsınız hortumdan hemen su gelmez gluk gluk ses çıkar ya onun gibi ama gerçekten meni de azalmış bu kadar kısa sürede etkisini göstereceğini düşünmemiştim tekrar ediyorum kesinlikle psikolojik bir şey değil anlattıklarım, sizce normal mi bu meni azalması 5 6 ay sonra çıkacak bi yan etki miydi ben de mi erken oldu ? spermin kalitesi etkilenir mi bundan ? Yoksa bu durumlar gayet normal mi ? Daha evlenmedik Sıkıntı yaşamayalım Biraz korktum açıkçası yüzleşince :) Asuman Hanım’a yazdım temmuzda ekimi ona yaptıracağım için bir süre sonra normale girersin haftada 3 defa al 2 gün arayla dedi. Değerli cevaplarınız için Teşekkür ederim şimdiden :)

Öğretmenim !!!

Sakın ola bu başlığı öğrencilerin okumaya.

Öğretmen09

• Full Member
« Yanıtla #16 : 24 Haziran 2020, 23:48:28 »
Bazi kişilerde direk etki ediyor ama bazılarında dökülme oluyor başlarda.Bazilarinda ise  ilaç etki etmiyor.Forumda kulllanan biri ince saçları dökup çıkarmaz direk kalınlaştırir yada işe yaramaz diyordu.Nekadar doğru bilmiyorum.Ben kullandigim zamanlar direk etki etmişti .Bazilarinda ters etki edip doktuğunu söyleyenler de var.Ama sizin daha 10 gün olmuş tabi devam edip goruceksiniz..Su resmi minoxil kullanıp atsaydin ne yorumlar gelirdi : ) Umarım istediğiniz etkiyi görürsünüz.

😂😂 teşekkür ederim inşallah 😊

Öğretmen09

• Full Member
« Yanıtla #17 : 24 Haziran 2020, 23:50:07 »
Öğretmenim !!!

Sakın ola bu başlığı öğrencilerin okumaya.

Sen onları bu sorunun benimle alakalı olmadığına ikna edersin Dinodin Beycim içim rahat o yüzden 😂

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 25 Haziran 2020, 00:01:25 »
Sen onları bu sorunun benimle alakalı olmadığına ikna edersin Dinodin Beycim içim rahat o yüzden 😂

23 Nisan'da  ya da piknikte herşeyi anlatırım çocuklara:) yani seninle alakalı olmadığını 😆

memiş mahkemeye gitmiş derim:)

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 25 Haziran 2020, 00:04:15 »
Selamun Aleyküm sayın arkadaşlar 4 gün önce Proscar kullanmaya başladım 5’e bölüyorum göz kararıyla eşit olacak şekilde. Psikolojik açıdan bir sıkıntım yok ama özellikle 2. gün bir hissizleşme oldu. Libido azalması galiba çavuşu tokatlıyorum ama yüz vermiyor öyle söyleyeyim tatsız tutsuz. 3. gün çavuşa bi asıldım affedersiniz kendimi bilirim ama meni az geldi hatta bir ara gelmeyecek herhalde dedim bazen suyu açarsınız hortumdan hemen su gelmez gluk gluk ses çıkar ya onun gibi ama gerçekten meni de azalmış bu kadar kısa sürede etkisini göstereceğini düşünmemiştim tekrar ediyorum kesinlikle psikolojik bir şey değil anlattıklarım, sizce normal mi bu meni azalması 5 6 ay sonra çıkacak bi yan etki miydi ben de mi erken oldu ? spermin kalitesi etkilenir mi bundan ? Yoksa bu durumlar gayet normal mi ? Daha evlenmedik Sıkıntı yaşamayalım Biraz korktum açıkçası yüzleşince :) Asuman Hanım’a yazdım temmuzda ekimi ona yaptıracağım için bir süre sonra normale girersin haftada 3 defa al 2 gün arayla dedi. Değerli cevaplarınız için Teşekkür ederim şimdiden :)

Asuman hanıma da aynı bu şekilde mi yazdınız?

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 25 Haziran 2020, 00:08:44 »

SLOOCER'im!!
Daha nazik bir dille anlatmıştır
Bu şekilde yazması teknik olarak mümkün değil.
Cinsel dürtüler azaldı bu ilaç yüzünden demesi muhtemeldir

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #21 : 25 Haziran 2020, 00:24:13 »
Adam direk  düm düz  anlatmis  ne var bunda karşında dr var 😂

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 25 Haziran 2020, 00:34:34 »

😂😂😂😂

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 25 Haziran 2020, 00:57:45 »
😂😂😂😂

Randevu falan iptal bence engellemiştir hocam seni Asuman hanım..:) başka ekim yeri bak

Öğretmen09

• Full Member
« Yanıtla #24 : 25 Haziran 2020, 01:21:01 »

Ahahahahah😂 Söylediklerimi aynen yazıyorum Sloocer Bey 😃

(Sayın hocam merhaba 4 gün önce proscara başladım ama çok affedersiniz liboda da ve meni de azalma oldu ilk başlarda bazı sıkıntılar yaşanır diyorlardı ama ben de çok erken oldu galiba anlayamadım saç ekiminde başarı almak için ille bu ilacı kullanmak mı gerekiyor hocam sperm kalitesi düşer mi soruları daha evli olmadığım için kafamı kurcalıyor o yüzden korktum biraz  size danışayım dedim veya başka bir şey kullanabilir miyim öneriniz var mıdır ? müsait olunca cevaplarsanız çok sevinirim)

Bu şekilde yazmıştım 😂

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #25 : 25 Haziran 2020, 01:23:43 »
Ahahahahah😂 Söylediklerimi aynen yazıyorum Sloocer Bey 😃

(Sayın hocam merhaba 4 gün önce proscara başladım ama çok affedersiniz liboda da ve meni de azalma oldu ilk başlarda bazı sıkıntılar yaşanır diyorlardı ama ben de çok erken oldu galiba anlayamadım saç ekiminde başarı almak için ille bu ilacı kullanmak mı gerekiyor hocam sperm kalitesi düşer mi soruları daha evli olmadığım için kafamı kurcalıyor o yüzden korktum biraz  size danışayım dedim veya başka bir şey kullanabilir miyim öneriniz var mıdır ? müsait olunca cevaplarsanız çok sevinirim)

Bu şekilde yazmıştım 😂
cevap  verdimi?😀

Öğretmen09

• Full Member
« Yanıtla #26 : 25 Haziran 2020, 01:28:59 »
cevap  verdimi?😀

Verdi 😂
 (((Merhaba eren bey haftada 3 kez alın. İlacın ilk etkisi normal, yavaş yavaş normale dönersiniz)

Bu şekilde cevap vermiş ama ilaç hakkında çok tecrübesinin olmadığını düşündüm. :)

teyfo33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 25 Haziran 2020, 10:01:56 »
hocam bende unide ogrencıyım bende proscar kullanıyorum tamamen pskolojik söyle anlatayım kullanmadan önce yan etkileri okudum ve kullanmaya basldım 1 kac gün o okudugum yan etkileri gördüm şuan masallah diyim :D  ;D
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=15231.0

Takviyeler ;
Finasterid 1/4
 aksam xpecia
coraspin
d3 vitamini

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 25 Haziran 2020, 10:20:10 »
Fin abartıldığı kadar güçlü bir ilaç değil neredeye yan etkilerin tamamı psikolojik ya da sağlıksız düzensiz hayattan

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 25 Haziran 2020, 10:31:38 »
4 günde bunları hissettiysen bence kullanma:)
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram