Gönderen Konu: Proscar’a başladım ama...  (Okunma sayısı 3346 defa)

Öğretmen09

• Full Member
Proscar’a başladım ama...
« : 18 Haziran 2020, 14:16:29 »
Selamun Aleyküm sayın arkadaşlar 4 gün önce Proscar kullanmaya başladım 5’e bölüyorum göz kararıyla eşit olacak şekilde. Psikolojik açıdan bir sıkıntım yok ama özellikle 2. gün bir hissizleşme oldu. Libido azalması galiba çavuşu tokatlıyorum ama yüz vermiyor öyle söyleyeyim tatsız tutsuz. 3. gün çavuşa bi asıldım affedersiniz kendimi bilirim ama meni az geldi hatta bir ara gelmeyecek herhalde dedim bazen suyu açarsınız hortumdan hemen su gelmez gluk gluk ses çıkar ya onun gibi ama gerçekten meni de azalmış bu kadar kısa sürede etkisini göstereceğini düşünmemiştim tekrar ediyorum kesinlikle psikolojik bir şey değil anlattıklarım, sizce normal mi bu meni azalması 5 6 ay sonra çıkacak bi yan etki miydi ben de mi erken oldu ? spermin kalitesi etkilenir mi bundan ? Yoksa bu durumlar gayet normal mi ? Daha evlenmedik Sıkıntı yaşamayalım Biraz korktum açıkçası yüzleşince :) Asuman Hanım’a yazdım temmuzda ekimi ona yaptıracağım için bir süre sonra normale girersin haftada 3 defa al 2 gün arayla dedi. Değerli cevaplarınız için Teşekkür ederim şimdiden :)

Hassectear

• Full Member
Ynt: Proscar’a başladım ama...
« Yanıtla #1 : 18 Haziran 2020, 14:32:21 »
Dostum finasteridin yan etkilerinde menidee azalma var ben 4 ay kullandım hafif bir azalma oldu bıraktım 2 gün sonra normal haline geldi öyle abartılacak bir azalma yapmadı bende ama bıraktıktan sonra eski haline döndü

Öğretmen09

• Full Member
« Yanıtla #2 : 18 Haziran 2020, 18:56:57 »
Dostum finasteridin yan etkilerinde menidee azalma var ben 4 ay kullandım hafif bir azalma oldu bıraktım 2 gün sonra normal haline geldi öyle abartılacak bir azalma yapmadı bende ama bıraktıktan sonra eski haline döndü

Hassectear Bey peki bu azalma ilk zamanlarda mi oldu sizde

Hassectear

• Full Member
« Yanıtla #3 : 18 Haziran 2020, 19:06:09 »
Evet ilk zamanlarda oldu gözlemlediğim ilacı bırakınca hemen eski haline dönüyor 1 2 gün içinde

KaNeM

• Full Member
« Yanıtla #4 : 18 Haziran 2020, 19:34:04 »
Dostum propecianın yan etkileri bunlar

Yaygın olmayan yan etkiler (100 kişiden 1 kişiye kadar görülebilir):
• Ereksiyona (sertleşme) ulaşma zorluğu (impotens)
• Seksüel (cinsel) istekte azalma
• Ejakülasyon (boşalma) sorunları (örneğin, seks sırasında salınan sperm miktarında azalma).
Semen miktarındaki bu azalma normal cinsel fonksiyonu etkilemez.
PROPECIA almaya devam ederken bir süre sonra yukarıda sayılan yan etkiler ortadan kalkabilir.
Belirtiler devam etse bile, PROPECIA ile tedaviye son verildiğinde bu yan etkiler genellikle
ortadan kaybolur.
Sıklığı bilinmeyen yan etkiler şunlardır:
• Memelerde hassasiyet veya şişme
• Çarpıntı (kalp atışlarınızı hissetmek)
• Karaciğerinizin çalışmasında değişiklikler (bir kan testiyle anlaşılabilir)
• Testislerde ağrı
• Tedavi bırakıldıktan sonra ereksiyona ulaşmada zorluğun devam etmesi
• Tedavi bırakıldıktan sonra cinsel istekte azalmanın devam etmesi
• Tedavi bırakıldıktan sonra ejakülasyon sorunlarının devam etmesi
• Erkeklerde infertilite ve/veya düşük semen kalitesi
• Depresif ruh hali

Tedaviyi bıraktıktan sonrada devam eden yan etkileride olabilir deniliyor. Tabi bu yan etkiler kişiden kişiye göre değişiyor. Bazıları piskolojikte olabiliyor ben bunu kullanıyorum acaba yan etkilerini görücekmiyim yada gördüm diye. Sonuçta cinsel ilişkide ve ereksiyona ulaşmada piskolojinin etkileride var.

NOT : (2 sene kullanmış biri olarak söylüyorum sürekli depresif ruh hali ve konuşurken kelimleri yutma gibi yan etkilerini gördüm bırakınca 3 4 ay içinde geçti.)
« Son Düzenleme: 18 Haziran 2020, 19:42:52 Gönderen: KaNeM »

Öğretmen09

• Full Member
« Yanıtla #5 : 18 Haziran 2020, 21:25:22 »
Evet ilk zamanlarda oldu gözlemlediğim ilacı bırakınca hemen eski haline dönüyor 1 2 gün içinde

Teşekkür ederim 😊

Öğretmen09

• Full Member
« Yanıtla #6 : 18 Haziran 2020, 21:27:15 »
Dostum propecianın yan etkileri bunlar

Yaygın olmayan yan etkiler (100 kişiden 1 kişiye kadar görülebilir):
• Ereksiyona (sertleşme) ulaşma zorluğu (impotens)
• Seksüel (cinsel) istekte azalma
• Ejakülasyon (boşalma) sorunları (örneğin, seks sırasında salınan sperm miktarında azalma).
Semen miktarındaki bu azalma normal cinsel fonksiyonu etkilemez.
PROPECIA almaya devam ederken bir süre sonra yukarıda sayılan yan etkiler ortadan kalkabilir.
Belirtiler devam etse bile, PROPECIA ile tedaviye son verildiğinde bu yan etkiler genellikle
ortadan kaybolur.
Sıklığı bilinmeyen yan etkiler şunlardır:
• Memelerde hassasiyet veya şişme
• Çarpıntı (kalp atışlarınızı hissetmek)
• Karaciğerinizin çalışmasında değişiklikler (bir kan testiyle anlaşılabilir)
• Testislerde ağrı
• Tedavi bırakıldıktan sonra ereksiyona ulaşmada zorluğun devam etmesi
• Tedavi bırakıldıktan sonra cinsel istekte azalmanın devam etmesi
• Tedavi bırakıldıktan sonra ejakülasyon sorunlarının devam etmesi
• Erkeklerde infertilite ve/veya düşük semen kalitesi
• Depresif ruh hali

Tedaviyi bıraktıktan sonrada devam eden yan etkileride olabilir deniliyor. Tabi bu yan etkiler kişiden kişiye göre değişiyor. Bazıları piskolojikte olabiliyor ben bunu kullanıyorum acaba yan etkilerini görücekmiyim yada gördüm diye. Sonuçta cinsel ilişkide ve ereksiyona ulaşmada piskolojinin etkileride var.

NOT : (2 sene kullanmış biri olarak söylüyorum sürekli depresif ruh hali ve konuşurken kelimleri yutma gibi yan etkilerini gördüm bırakınca 3 4 ay içinde geçti.)

Kanem Bey o zaman benim yan etkiler yazdığınız gibi yaygın olmayan 100 kişide 1 kişide görülen yan etkiler oluyor galiba

KaNeM

• Full Member
« Yanıtla #7 : 18 Haziran 2020, 21:37:45 »

Kanem Bey o zaman benim yan etkiler yazdığınız gibi yaygın olmayan 100 kişide 1 kişide görülen yan etkiler oluyor galiba
Olabilir piskolojik olarakda öyle hissediyor olabilirsin ondan bahsetmek istedim aslında kendini ona şartlarsan öyle hissedersin ama kullanıp kullanmamak sana kalmış.

Öğretmen09

• Full Member
« Yanıtla #8 : 18 Haziran 2020, 23:42:11 »
Olabilir piskolojik olarakda öyle hissediyor olabilirsin ondan bahsetmek istedim aslında kendini ona şartlarsan öyle hissedersin ama kullanıp kullanmamak sana kalmış.

Psikolojik değil kardeşim kendi gözümle gördüm de biraz kullanmak gerekiyor herhalde süreç içinde geçtiğinden bahsetmiş teşekkür ederim değerli yorumun için (:

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #9 : 19 Haziran 2020, 00:11:43 »

Öğretmen09

• Full Member
« Yanıtla #10 : 19 Haziran 2020, 10:55:00 »

legorn

• Full Member
« Yanıtla #11 : 19 Haziran 2020, 11:46:38 »

Hocam ingilizce yok ne anlatti özet geçebilir misiniz
Ürünleri mi tanıttı

nineoneone

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #12 : 23 Haziran 2020, 01:05:07 »
100 kisiden 1 kisi diyorlar ama gordugum kadariyla 100 kisiden 50 kisi bu libido problemlemini az cok yasiyor

Öğretmen09

• Full Member
« Yanıtla #13 : 24 Haziran 2020, 22:12:42 »
Değerli arkadaşlar iyi akşamlar 10 gün önce finesteride kullanmaya başladım bu aralar saçım daha çok dökülmeye başladı acaba zayıf saçları dökme gibi bir etkisi var mı ? Yaşayan oldu mu hiç bu normal midir ? Lavabodaki saçlar da hep aynı boy nedense uzun saçlarım dökülmedi yorumlarınızı bekliyorum :)

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 24 Haziran 2020, 23:24:58 »
Değerli arkadaşlar iyi akşamlar 10 gün önce finesteride kullanmaya başladım bu aralar saçım daha çok dökülmeye başladı acaba zayıf saçları dökme gibi bir etkisi var mı ? Yaşayan oldu mu hiç bu normal midir ? Lavabodaki saçlar da hep aynı boy nedense uzun saçlarım dökülmedi yorumlarınızı bekliyorum :)

Bazi kişilerde direk etki ediyor ama bazılarında dökülme oluyor başlarda.Bazilarinda ise  ilaç etki etmiyor.Forumda kulllanan biri ince saçları dökup çıkarmaz direk kalınlaştırir yada işe yaramaz diyordu.Nekadar doğru bilmiyorum.Ben kullandigim zamanlar direk etki etmişti .Bazilarinda ters etki edip doktuğunu söyleyenler de var.Ama sizin daha 10 gün olmuş tabi devam edip goruceksiniz..Su resmi minoxil kullanıp atsaydin ne yorumlar gelirdi : ) Umarım istediğiniz etkiyi görürsünüz.

Facebook Twitter Instagram