Gönderen Konu: Şahin Çelik 3500 greft  (Okunma sayısı 15934 defa)

Texas1652

• Full Member
Ynt: Şahin Çelik 3500 greft
« Yanıtla #76 : 30 Haziran 2020, 15:53:40 »
Takılma saçlar çıkınca farklı olur bir sorun yok kabuk dökümü sağlıklı

Merkezle konuştum abi durumumu anlattım 6 ay sonra şayet beğenmezsem yanları ayarlicam dedi hoca. Çok dik duruyor ön çizgi yanlara doğru biraz kapaticilik yapacak

samo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #77 : 30 Haziran 2020, 17:42:43 »
Kardeşim öncelikle hayırlı olsun.  Senin temporal peak noktan biraz geriye çekilmiş çektiğin fotoğraflardan görebildiğim kadarıyla. Şahin hoca temporal peak ekim yapmıyor ve senin şakakları öne çekseydi doğallık açısından orayı da ekmesi gerekecekti sanırım. Ama biliyorsun ki temporal doğal ekim yapmak çok zor. Ben planlamayı beğendim çünkü doğal ve sık bir ekimin olacak gibi görünüyor. İşallah ilerleyen dönemlerde gönlüne göre bir sonucun olur.

Texas1652

• Full Member
« Yanıtla #78 : 30 Haziran 2020, 17:48:02 »
Kardeşim öncelikle hayırlı olsun.  Senin temporal peak noktan biraz geriye çekilmiş çektiğin fotoğraflardan görebildiğim kadarıyla. Şahin hoca temporal peak ekim yapmıyor ve senin şakakları öne çekseydi doğallık açısından orayı da ekmesi gerekecekti sanırım. Ama biliyorsun ki temporal doğal ekim yapmak çok zor. Ben planlamayı beğendim çünkü doğal ve sık bir ekimin olacak gibi görünüyor. İşallah ilerleyen dönemlerde gönlüne göre bir sonucun olur.

Düşüncelerin için sağol kardesim bahsettigin konulardan fazla bilgim yok benim sorunum çevremdeki kimse ön çizgimi beğenmedi buda bende bu sorunu çıkardı.Kaldiki şu an icin ön tarafyan ziyade yan kısımlara azıcık oval vermesi çok dik bakalım sonuc çıksın hocamız sağolsun düzeltirim dedi.  ekteki fotoyu hocamız çizdi bu şekil yandaki düz çizgiyi aşağı alıp azıcık  yukarı doğru düz olacak 3 5 sıra ekim saçlar kesilmeden yapılır halolur dedi. Şu an gerçekten sakak tarafım çok dik sitede yüzlerce ekim gördüm bu şekilde olan ilk benim sanırım .  Hocamızla konustum sağolsun sorun yaparsan 6 ay sonra düzeltirim dedi .

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #79 : 30 Haziran 2020, 19:36:40 »
Çizdiğin şekilde temporellere girmesi gerek ama
Neyse tabi önemli olan senin mutlu olman süreç sonunda sorun edersen kapısını tıklatırsın. Umarım saçlar çıkınca gerek duymazsın tabi.
Global Moderator

Texas1652

• Full Member
« Yanıtla #80 : 30 Haziran 2020, 23:29:03 »
Çizdiğin şekilde temporellere girmesi gerek ama
Neyse tabi önemli olan senin mutlu olman süreç sonunda sorun edersen kapısını tıklatırsın. Umarım saçlar çıkınca gerek duymazsın tabi.

Abi sorun zaten saç ekimim felan değil mutsuz olmam dediğim gibi 6 ay sonra bakıcaz olmadi hocamız sağolsun sorun yok dedi ama yanlara hafif girilmesini istyrum şu an bakalım hayırlısı .

Texas1652

• Full Member
« Yanıtla #81 : 19 Temmuz 2020, 19:52:37 »
Herkese merhabalar.
Bugün saç ektireli 32. günum oldu.
Saç ön çizgim dışında( her görenin beğenmemesi durumundan biraz canım sıkılıyor düz v şekli var şu anlık) süreçten memnunum.
Ağrı sizi felan olmuyor .
Şok dökülme tepe bölgesinde sanki var olan saclarimida götürdü bakalım çıkınca sonuç ne olacak.
Ön tarafta yıkarken öyle fazla saç gelmiyor elime sanki şok dökülme yavaş vuruyor bana.
Son olarakta masaj yapıyorum arada masajın tam zamanımı yoksa beklemelimiyim ve masajı sertce ekım bölgesine baskı yaparak mi yapmalıyım ?
Takviye olarak xpecia gün-de 2 adet alıyorum ve prozinc plus sampuana başlıyacağım. Inşallah erkenden sonuçlanır diye ümit ediyorum alan az ve greft yüksek bir ekim oldu.
Fotolara göre güzel ve önerici  yorumlarınızı bekliyorum .

Radament

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #82 : 19 Temmuz 2020, 21:13:13 »
Hayırlı olsun gayet sağlıklı duruyor. Saç çizgine fazla takılma saçlar çıkınca oturur o. Kafa yapından kaynaklı bu şekilde sanıyorum, doğal hali bu şekilde. Ben beğendim.

Texas1652

• Full Member
« Yanıtla #83 : 19 Temmuz 2020, 21:53:23 »
Hayırlı olsun gayet sağlıklı duruyor. Saç çizgine fazla takılma saçlar çıkınca oturur o. Kafa yapından kaynaklı bu şekilde sanıyorum, doğal hali bu şekilde. Ben beğendim.

Inşallah dediginiz olur yoksa ufakta olsa bu süreci birdaha yaşamak durumunda kalacağım.  Ekim merkesi duzeltiriz dedi şu anlık düzeltme kararındayım ama bakalım sonucu görelim .

Texas1652

• Full Member
« Yanıtla #84 : 28 Temmuz 2020, 20:42:07 »
Merkez bu şampuanı önermişti. Eczanede 65 70 lira fiyat çekiyorlar. Bu sitede 3 adet 95 tl sorum şu bu şampuanın çakması olurmu ? Bu üründe orjinalmidir.

Texas1652

• Full Member
« Yanıtla #85 : 10 Ağustos 2020, 19:38:45 »
Bugün saç ektireli 52. Günüm.  Artık yıkarken elime saç gelmiyor . Ama alttan kökler patlayıp sanki saçlar çıkıyor gibi duruyor yoksa ben mi kuruntu yapıyorum ? Surec erken degilmi .Fotoları paylaşıyorum tecrübeli arkadaşlar yorum atarsa sevinirim .

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #86 : 10 Ağustos 2020, 19:48:39 »
Merkez bu şampuanı önermişti. Eczanede 65 70 lira fiyat çekiyorlar. Bu sitede 3 adet 95 tl sorum şu bu şampuanın çakması olurmu ? Bu üründe orjinalmidir.

selam şu konu da aynısını yaşadım gidip eczaneye sordum 65 tl dediler , ben de 95 tl ye bu sekilde aldım kullanıyorum.
çakma vs oldugunu da hıc dusunmemıstım acıkcası. kullanıyorum belkı de çakmadır :D

Texas1652

• Full Member
« Yanıtla #87 : 10 Ağustos 2020, 19:53:41 »
selam şu konu da aynısını yaşadım gidip eczaneye sordum 65 tl dediler , ben de 95 tl ye bu sekilde aldım kullanıyorum.
çakma vs oldugunu da hıc dusunmemıstım acıkcası. kullanıyorum belkı de çakmadır :D

Şaşırtıcı evet 3 tanesi 95 tl iken eczanede 65 tl olması 😊 neyse bende aldım kullanıyorum yapacak birşey yok .

Texas1652

• Full Member
« Yanıtla #88 : 10 Ağustos 2020, 21:40:12 »
Yorum yapacak kimse yok galuba ?

Erolkara

• Sr. Member
« Yanıtla #89 : 10 Ağustos 2020, 21:57:24 »
çok erken ama saçlar çıkmaya başlamış enterasan olarak bence ekimin güzel sonuçlanacak bro.

Facebook Twitter Instagram