Tekrardan herkese selam, uzun zamandır paylaşım yapmıyordum ve forumda eskisi kadar aktif değilim, saçları efsane olup, mutlu sonu bulunca ortadan kaybolduğumu düsünmeyin..
(^_^) bi önceki süreç resimlerimde de söylediğim gibi, süreç genel olarak sonlanmıştı, ve bundan sonraki paylaşımlarımı, artık ekilen saçların ömrüyle alâkalı olacağını söylemiştim..
Bunlarda 2 yıllık süreç resimleri, zaman hızlı geçiyor, 16 Haziran 2020' de Ekim yapılmıştı, Bu gün itibariyle tam 2 yıl oldu, Gerçek gelişimi yansıtması ve kimseyi yanlış yönlendirmemek adına, Süreçle ilgili resimleri, ilk günden itibaren genelde aynı noktada aynı açıdan ve olabildiğince aynı ışıkta çekmeye çalıştım..
2 Ay önce Finasterid (proscar) kullanmayı bıraktım, Şampuan olarakta, 2 aydır prozinc plus kullanmıyorum, değiştirip bi deneyeyim dedim, 2 aydır da head and shoulders yağlı saçlar için, üstünde 72 saat etkili yazısı olan limonlu şampuanı kullanmaya başladım, şimdilik gayet memnunum, şuan sadece, Haftada 2-3 tane Xpecia hap kullanıyorum, Ekim öncesi saçlarımdan tahminen, günde 20-30 tel dökülüyor, Ancak ekilen saçlarımda henüz, öyle günde 3-5 tel harici bi dökülme yok, geç yaşta (36) saç ektirmeninde avantajı olabilir, inşAllah böyle devam eder..
Foruma ve burada Ekim öncesi ve sonrasında bana yorumlarıyla yardımcı olan, katkıda bulunan kişilere vefa borcumu unutmadım, ve elimden geldigince süreci benden sonraki mutlu son hayali kuranlar için hep paylaştım, arada yıllar geçtikçe, Allah nasip ederse, ölmez kalmazsak, ekilen saçların uzun süreler sonunda ki akıbeti ne olur acaba diye, yine yılda bir resim atarım diye düşünüyorum, Saçlarınız hayal ettiğiniz gibi çok güzel olur İnşAllah, Hepinize hayatınızda hep mutlu sonlar diliyorum.. (^_^)
Sevgilerimle.. (^_^)
Saçsız.. (SAÇLI ADAM)..