Arkadaşlar tekrardan herkese selam, Ocak 15' ten sonra resim atarım demiştim, bunlarda 19 ay sonucu resimleri, 19 ay bitti ve 20. Aya girmiş oldum, aynı zamanda Revize sonrası 1 Yıl bitmiş oldu, merak eden olursa diye yazayım, Saçlarımda dökülme yok denecek kadar az, günde 3-5 tel falan, onlarda ekilen saçlar değil, Ekim öncesi saçlarımdan,
Takviye olarak, Hafta da 1 Xpecia hap kullanıyorum, Finasterid' i Azalttım, önceden 1/4 kullanıyordum, şimdi 1/6 kullanıyorum, 1 hapı 6' ya bölüyorum, Şampuan olarak, Prozinc Plus' a devam ediyorum, Bundan sonra, yine biraz daha aralıklı olarak resim atarım İnşAllah, yıllar geçtikçe dökülme olurmu diye öğrenmiş oluruz..
Şaçlarımı uzatmaya karar vermiştim, ama uzadıkça ekim saçı çok sık olmadığından şekil vermek daha zor oluyordu, ve saçlarımı uzatmaktan vazgeçip kısalttım, artık her zaman şekil vermiyorum, genelde resimdeki gibi düz tarıyorum, daha kolay oluyor..
Hepinize hayatınızda mutluluklar dilerim, ve yeni Ekim yaptıran herkese bol şans dilerim, İnşAllah sizin saçlarınız benimkinden daha güzel olsun.. (^_^)
Hoşçakalın..
Sevgilerimle..
SAÇSIZ (SAÇLI) ADAM..
(^_^)