Çok karizmatik olmuşsun kardeşim hayırlı uğurlu olsun güle güle tara
Sağol dostum, Senin saçlarda efsane oldu, iyi günlerde kullanman dileğiyle..
(^_^)
Çok geçmiş olsun hocam. Süreci bitirmissiniz. Maşallah saçlarınız da çok güzel olmuş. Darısı benim gibi sürece yeni baslayanlarin başına ,
Sağolasın kardeşim, seninki daha başarılı olsun inşAllah, süreç hızlı geçer merak etme, 5 ay sonra neden daha önce Ekim yaptırmadım dersin..
(^_^)
Hocam biotin ve arginine gerçekten saçların hızlı uzamasına yardımcı oluyor. Ben kullanıyorum bu ara hızlı uzasın diye. Ara ara sıcak su ile yıkayıp, sonrasında soğuk su ile durularsanız saçlarınızı şok etkisi olup biraz saçların hızlı uzamasına ufak bir katkı yapıyor. Bunları neden yazdım saçlarınız yavaş uzuyorsa ve kendi haline bırakıyorsnız saçlarınızı o uzama evresindeki zaman gerçekten çok sinir bozucu.
Aynen Onizuka hocam, orta uzunluktaki saçlar, ne şekil alıyor nede iyi duruyor, takviye olarak, doğruyu söylemek gerekirse, finasterid ve haftada 1 tane, Xpecia hap kullanıyorum, soğuk su olayını uyguluyorum, gerisini kendi haline bıraktım, Ekim sonrası bayağı ilaç vb kullanmıştım o yüzden artık pek kullanmak istemiyorum, Hint yağı da hızlı uzatıyormuş, ama onu düşünme aşamasındayım, belki kullanırım belki kullanmam bilmiyorum..
Yalnız bayağı araştırma yaptım, ve reklamını yapmak gibi olmasın, Bi tane Ürün aldım daha 2 gün önce, henüz başlamadım, tamda üstüne denk geldi senin yorumun, Bu alttaki resimdeki ürünü aldım, ilk olarak hafta sonu başlamayı düşünüyorum, gün aşırı kullanmak gerekiyormuş, bi denicem bunu, olmadı kendi haline bırakıp sabırla beklicem..
(^_^)