Tekrardan herkese selam, Araya revize girmişti ama yinede artık süreç bitti diyebiliriz, Sonuçtan çok memnunum, önceki yorumlarda Ocak 15' te resim atarım demiştim ama, arada çok fazla süre oluşacaktı ve en son attığım resimlerden sonra 2 ay geçti, o yüzden özellikle revize durumları ve sonrası için süreci bekleyenler vardır diye paylaşmak daha etik geldi..
Bu resimler de, 15 aylık süreç-sonuç resimleri, 15 ay bitti ve 16. Aya girdim, Aynı zamanda revize sonrası 9. Aya girmiş oldum, Artık, Sonraki resimleri Ocağın 15 inde paylaşacağım insAllah, sizin saçlarınız daha iyi olsun umarım, Önceki resimlerde vertex daha sık gibi duruyor, aslında kesimle alakalı oldu biraz, saçlar uzadıkça gerçek açıklığı belirmeye başladı, ilk resimler şekil vermeden banyodan çıkıp kurulanmış doğal hali, 2. Parti resimlerde, yine kuru ama biraz şekil verilmiş hali..
Tarama stili olarak, Alnım geniş olduğu için geriye doğru falan tarayınca çok beğenmiyorum ve kendime bu şekilde bi stil belirledim, saçları uzatıp, kendime göre eskiden yani saçlarım dökülmeden önce hayal ettiğim, Dağınık Serseri serbest stil..
Şeklinde kullanmaya karar verdim..
Tekrar Görüşmek Üzere..
Sevgilerimle;
SAÇSIZ (SAÇLI) ADAM..
(^_^)