Efsane olmuş özellikle saçlar arkaya tarandiginda mükemmel duruyor hayırlı olsun saçlı adam .
lanet kalkti artık?
EyvAllah kardeşim sağolasın, Aynen lanetten kurtulduk, darısı diğer lanetlilerin başına..
(^_^)
Hocam hersey tamamda şu ağzına maske mi nedir bu ne alaka yahu ayar oldum çizgi film karakteri gibisin
EyvAllah kardeşim, Foruma ilk üye olduğum zamanlar, Ekim yaptıran bazı kişilerin emoji kullandığını gördüm, emojileri pek sevmiyorum, bende gogle playde bu emoji tarzı benzer uygulama ararken, bu maske uygulamasına denk geldim, hadi değişiklik olsun dedim bende bunu kullanayım..
Zaten forumda dikkat etttiysen, Ekim yaptıran kişilerin coğu ilk aylarda yüzlerini kapatır, sonradan saçlar iyice oturunca yavaş yavaş yüzler açık resimlerde gelmeye başlar, ben henüz maskesiz resim atmadım ama, Konuya istinaden, Saç ekimi sonrası insanlara öz güven anlamında ne kadar fark ettirdiğini bundan bile anlayabiliyoruz aslında..
(^_^)
hayırlı olsun hocam güzel sonuç
EyvAllah sağol hocam, herkesin güzel olsun..
(^_^)
Gördüğüm en iyi ekimlerden güle güle tara kardeşim
EyvAllah, Sağol kardeşim..
(^_^)
kanka kardeşim dediğin adam 36 yaşında
Saç ektirmeden önde 36' ydı şimdi 37.. yaşlanıyoruz, zaman hızlı geçiyor..
Eskiden, saç ektirmeden önce, bazı çocuklar amca derdi..
sonra ilk saç ektridiğim zamanlar, 90-120 arası, abi diyenler falan oldu, şimdi bayağı gençleşmişiz galiba, hatta 20 li yaşlarında bazı kızlar 37 yaşımda olduğumu söyleyince şaşırıyor..
Ekimin başarılı sonuçlanmasına sevindim..
güzel bir duygu, herkese nasip olur inşAllah..
(^_^)