Bu operasyonu çok başarılı buluyorum. Eldeki malzeme ve açıklığı düşününce alınan sonuç çok iyi 👍🏻.
EyvAllah hocam, aynen açık alana göre tahmin ettiğimden daha iyi bir sonuç sayılır..
(^_^)
Evet katılıyorum malzeme kalitesi açık alan ve mantıklı beklenti ile gelişen bir süreç. Gayet güzel sonuç güle güle tara.
Sağol Hocam, süreç biraz zorlu geçti, ama Evet beklentimden iyi gelişti sonradan güzel toparladı, revizenin gerçek etkisi oturunca şu halinden bi tık daha iyi bile olur diye düşünüyorum, EyvAllah..
(^_^)
Son hali çok güzel oldu abi, daha da güzel olacaktır artık sorun kalmadı güle güle tara. Vertexi hallettin mi ömür boyu rahatsın inşallah
Pego sağol kardeşim, senin saçlar daha iyi olsun İnsAllah, vertex hakkında şunu söyleyebilirim; "Bilmiyorum"..
(^_^)
Sonuç süper cidden abi çok yakışmış
EyvAllah Leo, Senin saçlarda MaşAllah protez gibi sık oldu, Protez hiç kullanmadım, ama uzun süre şapka kullandım, yalnız insanın şapka veya protezle değilde Kendi saçı Olması Harika bir duygu, hem kendini psikolojik olarak kasmamış oluyorsun, şu anki saç ekiminin ulaştığı profesyonellikle zaten donör bölgesinde yeterli saç olan herkes için Kellik diye bir şey Yok Sayılır, Bu Herkese nasip Olur Umarım..
(^_^)