Bence artık isminizi saçlı adamın laneti olarak değiştirmenin vakti gelmiştir...MAŞALLAH saçınız güzel olmuş
EyvAllah Hocam, Uzun zamandır saçım yoktu, tuhaf bi duygu alışmaya çalışıyorum Şu aralar..
Konunuzun takibindeydim. Çok yakışmış
Çok güzel olmuş güle güle tarayın. Yanlış hatırlamıyorsam siz tam ekim yaptırmıştıniz dimi.
Sizi tanımam etmem ama görüşlerinizden vs iyi güzel sağlam Bi bakış açısında sahip bir adam izlenimi verdiniz bana. Çok doğal olmuş ben çok beğendim. Bu lanetten kurtuldunuz 😀😀 asuman hanım çok başarılı ileride ekimlik isim olursa ilk tercihim.
Düşüncelerin için Sağol kardeşim, vertex' in bir kısmı hariç, tam Ekim sayılır, Sanada vakti gelince doğru Ekim merkezinde Başarılı ve Mutlu sonlu Bir Ekim yaptırmanı Dilerim..
(^_^)
Çok başarılı sonuç. Daha da iyi olacak inşallah.
Sağol Abi, zorlu ama güzel bir sonuç oldu, İnşAllah herkes için Bi mutlu son Olur..
(^_^)
Çok güzel görünüyor hocam. Saçları tarayınca da gayet güzel durmuş, güle güle tarayın. Bizlere umut olan ekimlerden biri
Teşekkür ederim Dostum, saçları taramayı özlemiştim, iyi oldu..
Eğer donörde yeterli saç varsa, umut her zaman vardır, Darısı sizin Başınıza..
(^_^)
Güzel gözüküyor...
Geriye doğru taramaya devam kardeşim
Sağol Hocam, Aslında saçları taramaktan ziyade, dağınık kullanmayı daha çok severdim eskiden, ama tabi saçların çok daha sık olması lazım dağınık bırakmak için, Bunada şükür, İşimi görüyor yeterince..
(^_^)
Gözün Aydın
Sağol Dostum, Senin 2. Ekim sıklaştırma sonucunu da merakla bekliyorum, Harika olacak bence, Bol Sabırlar Tekrardan..
(^_^)
saçın hayırlı olsun
şahane olmuş ve daha da şahane olacak.
detaylı şekilde okudum başlığını. 210. gününde esasında saç inanılmaz gelişmiş. hatta revize ekimi hemen yaptırmasan ilk ekimdek saç 8.ay hatta 12.ayında efsanede olurmuş. yani benim tahminim bu. yavaş yavaşta olsa sorunlu bölgeler kapanıyormuş sanki.
fakat Asuman hanım yine profesyonelliğini konuşturup, müşteri memnuniyeti için 7.ayında revizeyi yapmış. böylece seninde kafanda en ufak bir soru işareti kalmamış oldu.
revize ekimde daha çok nekrozlu olan orta bölgelere mi yapıldı. ön bölgeye de sık girilmiş miydi?
Sağol Dostum, Yaptıkları işin arkasında duran merkezlerin Hepsine Başarılar Dilerim, Ekim öncesi Nekrozlu alanları Asuman hanım Daire içine almıştı, Ama sıklık olarak Nekrozlu bölgelere yapılan ekimi İnan hiç sormadım, ve sonrasında anlayamadım zaten, gözle görülür çok bi fark göremedim, Bence Homojen dağıtıldı, Ama çok İncelemedim çünkü tek istediğim Sorunlu bölgelerden Kurtulmaktı, İnşAllah Seninde 3-4 gün sonra Güzel Bir 120. Gün resmi Atacağını Düşünüyorum..
(^_^)
Maşallah 🧿 sonuç çok güzel
EyvAllah Kardeşim, Senin Süreç te Eski haline göre 150. Gün için Çok güzel İlerledi, Daha önünde 2 ay var, Ve Sonrasında Harika olacak Bence, Sana da Bol Şans Dilerim..
(^_^)