EyvAllah hocam, Aynen süreç sıfırlanmış gibi oldu, ama tabi Sonu Güzel olsun, Bilmiyorum Asuman hanımla birlikte ön çizgi planlaması Yaptınız mı, Ama Gitmişken güzel bir Ön çizgi ve Temple ekimide Fena olmaz, Önceki Ekim'de Sakal kullanılmadıysa, 1.000 civarı da Sakaldan Alınır, Ama donör + sakal, Eğer vertex' e girilecekse, Ön çizgi ve temple' e girmek Riskli olabilir, Çünkü Yine 2.000 civarı Gider Ön çizgiye, Şimdiden Bol Şans.. (^_^)
İlk ekimde sakaldan alınmıştı, tekrar da alınabilir ama gerek var mı bilmiyorum.
Asuman Hanım ile Whatsapp aracılığı ile videolu bir görüşme yaptım. Buraya koyduğum resimleri kendisine gönderdim ve bana 3500 greft daha çıkacağını, 2500’ünü verteks için gerisini de ön çizgideki boşluklar ve resimlerde de görüldüğü gibi seyrek yerler için kullanılacağını söyledi. İyi bir sonuç çıkar çünkü saç kaliteniz iyi dedi.
Bakalım umarım dediği gibi olur.
Ön çizgi keşke dediğin gibi mesela bir santim daha önde olsa ama yeterli donörünün yok. Ameliyat gününde sorarım, eğer yeterli olur sıkı da görüntü sağlarım diyorsa tabii ki, çok da iyi olur.