Hayırlı olsun 2. ekiminiz. Bu merkezi düşünüyorum ben de birşey soracağım. 2. düzeltme ekimi için ekstra para verdiniz mi? İlk ekim istenilen gibi olmazsa 2. ekimde ücretsiz revizyon yapıyorlar mı bu merkez?
EyvAllah hocam, Merkez iyi işler Çıkarıyor tavsiye Ederim, Benimki 2. Ekim değildi, Nekrozdan dönen yerler hariç Çok memnundum, Evet Revize ücretsiz yapılıyor, Ekim Başarısız Olmuşsa, Yada Bazı bölgelerde, Travmatik Durumlar oluşmuş İse, yani Revize uygun görülen Durumlar Belirli zaten, Gözle görülür Şekilde belli Eder kendini, Bu durumlarda Sorumluluk merkeze Ait olduğundan Ücretsiz revize Yapılır, Bu merkezin Ekimlerinde %95 diyeyim Benimki Gibi bir durumun Başka örneğini Henüz görmedim, Biraz şanssızlığım Oldu, Ama Bu başkasının yaşamayacağı Anlamına gelmiyor Tabi..
Revize ile ilgili Aklınıza takılan soruları Yine direk Merkezle de Görüşebilirsiniz, İnşAllah olmaz ama, Eğer Ekim Sonrası 7. 8. Aylarda Bi revize Gerekirse, Ekonomik durumu olanlara Benim tavsiyem, Revizeyi iyi Değerlendirip, Çünkü Anestezi işlemleri olsun Yapılan işlemler Aynı zaten, sadece Sayı farkı olduğu İçin Daha kısa sürüyor, Ama Revizeden fazlasına İhtiyaç varsa, Revize dahilinde 2. Ekim Yapılması mantıklı olur, zaten Operasyon yine yapılıyor, Değerlendirmek Mantıklı olur Aslında..
(^_^)