SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1
SERÜVEN 2
REVİZE ÇÖZÜMLERİ.. (^_^)
Arkadaşlar süreci bekleyenler için çekmiş olduğum 210. Gün resimlerinden sonra, saçlarımı kısalttım, çünkü ekimin başından beri doğru düzgün çıkış olmayan, Saçlar uzunken tarama yönü ayarlanınca biraz kapanan, ama saçlar biraz yağlansın yada nemlensin, hemen sönük kalan bölgeler, Ön plana çıktı yine..
Asuman hanıma arada bir resim atıp bilgi verdiğim, ve 7. Ayın bitiminde de bi çıkış oluşmazsa Revize yapabiliriz dediği bölgeler, yani Hep O' 4-5 nokta hariç süreçten memnunum Dediğim bölgeler..
O' bölgelerde Lanet Devam ediyordu..
Ve 210. Güne kadarda çıkış olmadı, resimlerde çözünürlükten dolayı çok görünmüyor, ama ben aynaya baktığımda görüyordum, Ve Bazı arkadaşlarımda söylüyordu..
Ekim sonrası kararma ve travmatik durumlar oluşan Bazı yerlerde nokta dahi çıkış olmadı, Kararmalar, Nekrozdan dönmüştü, ama nekroz etkisi Oluştu, herkeste olmuyor ama benim biraz şansızlığım oldu bu konuda..
1. Resim 120. Gün ve Boşlukları görmüştük zaten, çıkış olmamıştı ve sonrasında, 2. Resim Kısa 210. Gün Resmi Olan, 210' a kadar aradan geçen 90 günde yine Aynı kaldı, ve 7. Ayda da değişiklik olmadı ve beni psikolojik olarak olumsuz etkiledi..
Ve bölgelerden artık umut kesilince revize yapıldı, İnşAllah, Bundan sonrası O bölgelerde Bi tık daha Kapanırsa Güzel olacak..
Yine sayfalar dolusu Bir süreç olmasın diye, revize için sürekli resim atmayı düşünmüyorum, zaten 210. Güne bakarak da süreç göz önünde bulundurulabilir..
Revize süreci için, sık değil ama, sadece göze hitap eden değişimlerde resim atmayı planlıyorum, yani aradaki farkı görmek adına, 2 şer resim şeklinde, Yani Ekimin 90. Günü Revize 90. Gün, Ekim 120 Revize 120 şeklinde, değişimi görmek Adına, Daha sağlıklı olur bence..
Süreci Baştan Yaşamak zor olacak Ama, ilk ekilen Önceki saçlarımın yardımıyla ilki kadar değil Tabi, Önemli olan Sonu güzel Olsun.. (^_^)
Hepinize Tekrardan Bol Şans Dilerim..
Saçsız Adam..