Asuman hanım, "Tekli, ikili, üçlü, dörtlü, beşli greft" sayı bilgisi veriyor mu?
Bir de nereye ne kadar ektiği konusunda nasıl bilgilendirme yapıyor.
Serkan Aygın'ın ön çizgisini ve şakak kısmını beğenmiyorum (gerçi ön çizgim zaten var) ama Asuman Hanım'ın ön çizgisi ve şakak kısmı güzel duruyor.
Yalnız şakak kısmı demek fazladan greft demek sanırım.
Ne düşünüyorsun bu konuda.
Hocam sayı olarak
İşte 5 li Şu kadar
4 lü 3 lü ẞu kadar Şeklinde Söylenmiyor, Alınan greftlerin Çoklu olanları Gözle görüldüğü Üzere, Zaten Şeritler Halinde her bir Şeritte 200 greft Oluyor, Bende 24 Tane şerit 200 greft Çıkmıştı İşte 4.800 Greft,
Kök alımından sonra Sorarsanız Diyalog olarak Çoklu greftin Fazla veya Az olduğu Söyleniyor, Nereye ne kadar Ekildiği konusunda Net bilgi yok, ama Kabuk Oluşumunda ve Kabuk dökümü Sonrasında Bunu Ortalama Olarak siz Hesaplıyorsunuz..
Benim tahminim 4.800 lük Bir Ekim'de Asuman hanım Ön tarafa Ortalama En az 3.000 Ekiyordur, Kalanı Arkaya doğru Homojen Dağıtıyor..
Şakak konusunda, Hocam fazla greft Dediğin Şakağa Göre Değişir Ama çok değil, Şakaklara Giden greft İnanın greft Değil, Atıyorum Her bir şakağa 40-50 greft Gidiyordur Yani 100 greft şakaklara Gider Belki, Ama Oluşturduğu Estetik Paha Biçilemez..