Revizyon yapıldığını biliyorum ama revizyonda vertexe ekim yapılmış mıydı, konunuzun çoğunu okumuştum ama şu an hatırımda kalmamış.Tepe de sanki yeni yeni açılmaya başlamış görüntüsü var.Sonuç çok iyi, erkeğin makyajı da saçıdır, diye boşuna demiyorum.Güle güle tarayın, kullanın, her türlü atraksiyonu yapın saçınızla
EyvAllah, güzel yorumun için teşekkürler hocam, revize yapılırken alınmış olan greftlerden bir kısmı, ama çok değil, atıyorum 50-100 greft önlerde nekroz Olan bölgelere ekilecek alan kalmadığı için, şu mavi çizginin üst kısmına serpiştirildi, ama tabi çizgi içine aldığım kısma hiç Ekim yapılmadı benim zaten, o bölgede sadece çok az kendi saçım vardı Ekim öncesinde, Şuan yine eskisi gibi biraz kendi saçlarımın görüntüsü var, tabi vertex, 2. Bi ekimle çok güzel olur aslında, ama şuan düşünmüyorum tabi belki ileride..
Birde şöyle birşey var, vertex çevresindeki saçlar ne kadar uzun olursa, vertex açıklığında ki kellik, o' kadar belli oluyor, ben arka ve yan bölgeleri ve vertex çevresini kısa tutuyorum, bu şekilde vertex' de olabildiğince daha az açıklık görünüyor, düzgün bir saç kesim stili gerçekten çok etkili oluyor, görsellik açısından..
Sonuçtan memnunum, Atraksiyon olarak tabiki saçların alabileceği şekillerde olabildiğince, çok fazla kimyasal kullanmadan Aksiyon yapmayı planlıyorum..