Maşallah süreç çok iyi ... saç ekiminden hemen sonra hangi ilaçları hangi günden sonra kullandınız detaylı yazabilir misiniz ? Teşekkür ederim
Sağol Hocam, Ekim öncesi 5 Mayısta Proscar Ve Xpecia'ya Başladım Ekimden 1 hafta Önce Xpecia'yı ekim anında kanamayı artırma ihtimaline karşı geçici olarak Bıraktım, Ekimden Hemen sonra başladım Yine, proscar, Xpecia, devam ederken İlk 1 Ay Coraspin kullandım,
Kabuk dökümünde, bepanthol losyon yerine, Altermed Pantenol Köpük Nemlendirici Kullandım, Merkezin ilk verdiği shenmin neutracy şampuan bittikten sonra, Vichy dercos Energisant şampuana geçtim, Ekimden 10 gün sonra Bu Takviyelere,
Solgar Biotin 1.000 mg,
Ocean Plus Omega 3, 1.200 mg
Solgar Alpha Lipoik Asit 200 mg,
Ekledim Ve Sabah akşam Xpecia, Hergün Öğlen Biotin 1.000 mg kullandım, Diğerlerini Gün Aşırı Kullandım, 20. Gün Alopexi Sprey'e Başladım Sadece Akşamları 6 Fıs Şeklinde, takviyelere 3. Aydan itibaren Solgar L-Arginine 500 mg. Ekledim Yine Gün aşırı..
Sonra Solgar 5.000 lik Biotin almıştım Ama Xpecianın 2 hapında Zaten 5.000 mg biotin varmış ve 5.000 lik olanı şimdilik rafa kaldırdım, Asuman hanıma Arada Resim gönderiyorum ve Bana son önerdiği Vitaminleri de yeni Aldım, Ocean D3 K2 Damla Ve Demir Hapı, Gyno Ferro Sanol, Saçlarım yağlı olduğu İçin Vichy şampuan bitince, Değiştirmeyi düşünüyorum, Belki Prozinc Plus Olabilir.. Süreç Bu Şekilde..
(^_^)