Saç Ekimi Sonuçları
Bence bu saçı iyi bir merkeze emanet edin yazık etmeyin.
Ön çizgiler aynı düz, ekim yönleri fix hep arkaya yapılmış. Doğallık göremedim.Doktor değil sanırım bahsetmemiş. Dikkatimi çeken; intrrnet sitesinde vizyonumuz yazısı Kayseri Ahmet Tektaş ekim merkeziyle aynı. Karar senin denemek istersen şansını dene, saç çıksa da seni tatmin edermi?Bir kaç resim atarmısın konuya.
Çok kötü değil, donör iş yapar, sıklık da olur avanyajlı açıklık var, düzgün bir yerde show yaparsın😉
Adamların ekmeğine taş koyduk okurlarsa kesin bana söverler🤣Ankara,İstanbul, Bursa, Antalya,İzmir bu illerde 2 gün kalarak hem tatil hem ekim gibi düşünebilirsin, bütçeye saygıöim var en kötü biraz üzerine eklersin.
Saç ekimi ile.ilgili ne varsa ben bu grupda öğrendim burda sizin gibi bilgili arkadaşlar var kötü sonuç almak istemiyorum
Arkadaşların yorumları çok önemli dikkate almanı tavsiye ederim,hepsi ayrı cevher.
Benim biraz daha para biriktirmem gerek o zaman o sürece kadar şampuan yada farklı birşey onerebilirmisin saçlarım çok kirilgan
5,5 ph sertlikte şampuan kullan, veya bebe şampuanı.Benim kullandığımda fena değil.
Hocam.ilgilendigin için çok teşekkür ederim ben sadece hasanclinixde ektiği çıkıyor diye bakiyodum ama öz çizgiye hiç dikkat etmedim öz çizgi sorun olursa zaten ekimim anlamı kalmıyor
Aynen öyle
Hintel hocam siz ne diyorsunuz ekim.merkezinin daha önce ekdiklerine baktım sorun yaşayan görmedim ama arkadaş pek tavsiye etmedi gibi