Gönderen Konu: Now Hair Time saç ekimi Ayhan bey. 4000 greft ön çizgi şakak  (Okunma sayısı 14724 defa)

KaNeM

• Full Member
normalde 2-3 bin greft yeterdi şakağıma sık ekim yapmak için ama 2.ci resimde farkettiyseniz kulak hizamdaki saçda ta baya bi seyreklik vardı orası sırıtır dedi doktor oralarıda hesaba katınca 4 bin oldu. çünkü kendi saçım çok sık

Hayırlı olsun dostum belki ben yanlış düşünüyorumdur ön bölge için tamamda bu kulak hizana ekilen saçlar seyrekliklere ekilse onu anlıcam bi nebze ama bana çok anlamsız geldi çizgiyi ileri alması felan çok keskin çizgileri birde sence daha doğal mı durucak böyle anlamadım.

KaNeM

• Full Member
Birde şunu not düşeyim tabi tercih meselesi inşallah başına gelmez ama böyle ufak seyreklikler için ekim yapılması taraftarı değilim açıkçası çünkü ekilen bölgedeki bulunan saç köklerinin zarar görme şansıda var.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
Dostum  burdaki arkdaşlar    1000  saç ekim sonuçları  inceliyor   yıllardır  forumdalar artık saç ekim  uzmanı  olmuşlar     yapılan  yorumlar  ticari  kaygılar içinde  olmadan yapılıyor  bilip  bilmeden yorum yapmıyorlar     

bakalim

• Sr. Member
Hayırlı olsun öncelikle. Favori bölgeniz ve şakaklarınızda açıklıklarınız mevcutmuş ama 4000 greft buralar için fazla gibi.
Ekstra olarak çizimin doğallıktan biraz uzak olduğu görülüyor ama elbette saçlarınız çıktığında belirginleşecek bu.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Şakak ekicez derken nerdeyse sakal ekeceklermiş. Çok enteresan, ekimin hayırlı olsun. Ön çizgi fena değil gibi ama şakak kulak arası gereksiz doldurulmuş.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!

Jamesbond

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Tekrardan geçmiş olsun dostum, ekim yaptırmadan önce keşke forumda ekim ve sonuçlara bakabilseydin hepimizin eleştirisi daha iyi anlaşılırdı senin açından..
Bi de yaşın da genç ya dökülme devam edecektir muhtemelen ve bu açıdan greftlerin her biri daha bi değerli hale geliyo, şakak kısmına bu kadar yoğun yüklenilmesini greft israfı olarak anlayabilirsin.. Ekimi yapana anlamlı bir teşekkürle de başladığın için refleks gösterdik biraz hepimiz :)
Moralin bozulmasın kısacası, düzenli paylaşımlar yapmaya dikkat et, merak ettiklerini şampuanından kullanacağın takviye ilaçlara kadar sorabilirsin, forumdaki tecrübeli arkadaşlar yol göstereceklerdir.. öncesi,sonrası, planlamayı, ekim merkezini dilin döndüğünce de anlat paylaş ki sonucunu takip edenler de aydınlansın tabi..
çıkışlar oldukça işin rengi de değişebilir biz de dahil senin adına sevinir, mutlu oluruz onu da ekleyeyim

KaraKartal93

• Jr. Member
  • **
3. Gun bu sekilde arkadaslar. Siyah beyaz yapinca aldigim sonuc cok guzel arkadaslar insallah ekilenler fire vermeden tutarsa cok iyi goruntu olacak. :)

bakalim

• Sr. Member
Favori kısmınıza sıklaştırma işlemi uygulanabilecekken (çok yoğun olmadan) yeni bir çizgi ile ileri itilmesi bence yanlış ama her şey sizin beğenmenize bağlı tabii.
Şahsen ben favori kısmının daha ince olmasını tercih ederdim bu sebeple oralara ekime gerek var mıydı cidden? 😊

KaraKartal93

• Jr. Member
  • **
Evet favori kismi hafiften kalin ama zaten ben sakal trasi oldugumda inceltiyorum hep ucgen yapiyorum favoriyi cok sorun olmaz

bakalim

• Sr. Member
İstediğiniz gibi olur inşallah

emre5264

• Sr. Member
  • Medeks saç ekimi
Kardeşim hayırlı olsun ekimin ön çizgi güzel duruyor ama yanlar canını sıkabilir. Hat olarak zaten yanlış çizilmiş yanlar bir de doğal durmazsa sıkıntı yaratır. Kabuk döktükten sonra fotoğraf atarsan yandan, daha sağlıklı yorum yapılır bence.

cptyllw

• Jr. Member
  • **
Çogu kişinin tercih etmeyeceği, bana da ilginç gelen değişik bir ekim. Hayırlısı olsun inşallah sonuç tatmin eder. Gecmiş olsun

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Yan şakaklarda seyreklikler çoğu insanda olur. O bölümdeki saçların boyutu bir çok insanda ince olur. Ben ilk kez şakaklara bu kadar yoğun bir ekim yapıldığını görüyorum. Umarım saç yönleri ve doğallıktan yana bir problem olmazda sizin mutlu olacağınız bir sonuçla tamamlanır ekiminiz.

Edit: imla
« Son Düzenleme: 21 Haziran 2020, 11:23:05 Gönderen: onizuka eikichi »
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

lincoln

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
:)) Adamda moral bırakmamışsınız.

Yukarıda bahsedilenler gibi gibi memnun etmezse;

lazerle yaktırırsın kardeş; sıkıntı etme.

Facebook Twitter Instagram