Saç Ekimi Sonuçları
Sacların kötü durumda değil ama genetik dökülme başlamış, önlem alman gerekProcapil iyi geliyor diyorsan devam et ama daha gerçekçi tedaviler için minoksidil finasterid ve ketokonazol sampuanı araştır. Finasteridin yan etkileri var bunları araştırabilirsin. Elimizde çok alternatif yok ama minoksidil saw palmetto ve konazol sampuanın etki ve yan etki yani fayda maliyet açısından en ideal tedavi olduğunu düşünüyorum.
vallah ben bir sorun göremedim sen kendine sorun arıyorsun gibi geldi bana bir nokta bosluk görmüşsün kel kalcam zannediyorsun bence şuan saçların cok iyi görünüyor minixodillere girme daha kotu yapar ve bu arada saçıını kısa kestirmen lazım ozaman belli olur tablo bu şekilde anlaşılmaz
Selamlar saçların kötü durumda değil evet dalğalı olması da avantaj daha yoğun gösterir saçlarında biraz genel itibari ile kayıp olmuş evet ama görüntüyü çok etkileyecek sekılde değilSaçların incelmiş o yüzden sana daha hacimsiz gelmeye başlamışYapman gereken saçlarında milron artışı sağlamakBunu da en iyi finasterid ile yapabilirsin tabi araştır öncelikle.Forumda bir çok insan kullanır kullananlara danış.6 7 ay da toparlar saçlarını
Cevabın için teşekkür ederim. Senin kullandığın marka minoksidil almayı planlıyorum. Saw palmetto ise xpecia içerisinde bulunan bir bitkiymiş. Yine aynı şekilde xpecia mı alayım yoksa Solgar'ın Saw palmetto içerikli ürünü daha mı iyi olacaktır?
Xpecia'ya güvenmiyorum solgar daha güvenilir
Teşekkür ederim. Şampuan olarak sen Konazol şampuan ve Revigen Şampuan dışında başka bir şampuan kullanıyor musun? Çünkü artık sawpoo ve seboderm kombinasyonunun saçlarıma zarar verdiğini düşünmeye başladım.
Revigen kullanmıyorum artık ama iyi şampuan yine de sampuanlara bel bağlama pek bir faydaları yok. Konazol dışında şu an bimde satılan aplus kepeğe karşı etkili arındırıcı sampuanı kullanıyorum. İçerisinde zink pirition climbazole çay ağacı yağı keratin soya proteinleri gibi saçı iyi arındıran ve kepek mantar bileşenleri var. Bu yüzden onu kullanıyorum