Gönderen Konu: Sizce saç ekimi yaptırmalı mıyım? Faydalı olur mu?  (Okunma sayısı 1145 defa)

gifted

• Jr. Member
  • **
Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle bu ilk mesajım, saç ektirmeye karar verince forumu bulup hemen üye oldum. Şimdi size durumu açıklayayım yardımlarınızı bekliyorum.

35 yaşındayım, ailemizde genel olarak saçlar tamamen kel olmasa da baya seyreliyor. Saç tipim ince telli, çok öyle aşırı dökülmüyor ama son yıllara doğru sanki dökülme hızı daha da arttı.

Abimle aramızda 6 yaş var ve o gittiği bazı saç ekim merkezlerinden artık çok geç olduğunu, ekim işlemi yapılsa bile çok başarılı olunmayacağını söylediler. Hal böyle olunca ben de zamana bırakıyordum ama saçlarım iyice dökülmeden ektirmeye karar verdim. Abimle saç dökülme şeklimiz aynı hızda gidiyor.

Sizce fotoğraflara göre ekim sağlıklı olur mu? Kimi tavsiye edersiniz? İstanbul - Anadolu yakasında oturuyorum. Beklentim ön kenarların biraz kapanması ve üst kısımın yoğunlaşması şeklindedir.

kızılsakallı

• Jr. Member
  • **
Ynt: Sizce saç ekimi yaptırmalı mıyım? Faydalı olur mu?
« Yanıtla #1 : 17 Haziran 2020, 12:57:16 »
hocam bence yaşın saç ekimi için çok uygun güzel bir saç ekimi merkezi ile istediğin sonuçlara çok rahat ulaşırsın diye düşünüyorum.

gifted

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #2 : 17 Haziran 2020, 14:53:25 »
hocam bence yaşın saç ekimi için çok uygun güzel bir saç ekimi merkezi ile istediğin sonuçlara çok rahat ulaşırsın diye düşünüyorum.

İnşallah dediğiniz gibi olur. Bu arada forumdan anladığım kadarıyla, Koray Erdoğan ile iletişime geçtim ancak onlar dolmuşlar, kampanya bitmiş sanırım. Serkan Aygın için fotoğraflar gönderdim.
- Günde 2 defa Kerozan tablet
- Ducray ve Prozinc Plus şampuan
- Medohbiotin kerozan ile değişimli olarak kullanım
- L'oreal Professionnel Serioxyl Denser Hair Yoğunluk Arttırıcı Serum

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14688

kızılsakallı

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #3 : 17 Haziran 2020, 14:57:48 »
İnşallah dediğiniz gibi olur. Bu arada forumdan anladığım kadarıyla, Koray Erdoğan ile iletişime geçtim ancak onlar dolmuşlar, kampanya bitmiş sanırım. Serkan Aygın için fotoğraflar gönderdim.
İki ekim merkezi de son derece başarılı hocam durumunuza göre en iyisini tercih edin umarım güzel sonuçlar alırsınız ekimden sonra

gifted

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #4 : 17 Haziran 2020, 15:26:13 »
İki ekim merkezi de son derece başarılı hocam durumunuza göre en iyisini tercih edin umarım güzel sonuçlar alırsınız ekimden sonra

Teşekkürler  :)

Her şey yolunda giderse, ekimden sonraki süreci de buraya ekleyebilirim. Yaptırıp yaptırmama konusunda da tabi net olabilirsem.
- Günde 2 defa Kerozan tablet
- Ducray ve Prozinc Plus şampuan
- Medohbiotin kerozan ile değişimli olarak kullanım
- L'oreal Professionnel Serioxyl Denser Hair Yoğunluk Arttırıcı Serum

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14688

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 19 Haziran 2020, 18:04:07 »
bence once saçlarını güçlendırıp daha sonra ekım dusunmelısın
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram