Escobarp, Quandoria teşekkürler yorumunuz için
Leonidas , özet memnuniyetsizliğimi anlatayım
-Ekim sırasında anestezi etkisi geçti sanki adamların anestezi maddesi bitti yaptık dediler ama yapmadılar gibi ve ekimi 1 cm yukarıda tamamladılar , ön çizgi berbat , ilk gün inanılmaz acılar , 1 hafta aralıklı sancı devam etti
-Donör ü hırpaladılar 1,5 ay kabuklanma yara vs firmaya yazdığımda prp önerdiler:) sallamadılar
-2. Ay Google a olumsuz yorum yazınca avukatlarımız inceliyor gereken yapılacak diye döndüler , ki hakaret vs yoktu yorumumda , korkutma tehdit olarak algılayıp iletişimi kopardım
- yönler çok saçma Yanyana bir kaç saç var sol tarafta her biri farklı yöne çıkıyor
Kendi yanlışım ise 4-5 yıldır kelim hiç ekim düşünmedim , evde olmanın verdiği rahatlıkla birden karar verip vazgeçmemek için araştırmadan evime en yakın yerde hemen gidip yaptırmak .
Burada paylaşmamın en büyük nedeni bu işin ciddi bir iş olduğunu ve yaptırmayı düşünenlere olumlu ya da olumsuz tüm örnekleri görmelerini istiyorum .
Süreç başarılı da bitse beni tatmin de etse ekim merkezinin hatası çok .
Ama benim umudum var benim için yeterli bi seviyeye gelecek , çok şükür kafaya takamayacak kadar meşgalem var
Umarım herkesin ekimi başarılı olur , istediği gibi çıkar, ama hayatta saç görüntü vs çok takmamak lazım hele ki bu süreçte , mutlu olmak için her şeyin dört dörtlük olması şart değil .
İlerleyen süreçte 1 yıla kadar paylaşıma devam ederim
Herkese Saygıları