Gönderen Konu: Dhi Saç Ekimi Hakan DOĞANAY 4500 Greft 13-14 Haziran 2020 ( 2 Gün )  (Okunma sayısı 17609 defa)

karaca_ahmet

• Jr. Member
  • **
sakaldan alınan 1000 kök tepeye ekildi

bilge

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun tekrardan

karaca_ahmet

• Jr. Member
  • **
hayırlı olsun tekrardan
sağol dostum işin başındayım ben ama senin sonucunu yeni gördüm darısı bana süper olmuş saçların

Radament

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Maşallah olur bu ekim, nacizane tavsiyem sakallarınızı kesin, epey beyaz var, 10 yaş atarsınız, çok yaşlı göstermiş sakallar

Engineer54

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Anlayamadım ben sakaldan ekim işlemi ne kadar süre sonra yapıldı?
Asmed ekimim için:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14880.0

Rutinlerim;
Finasterid
Solgar vm-2000
Solgar biotin 1000 mg
Solgar l-arginine 500 mg
Sabahları aç karnına keçi boynuzu pekmezi ve bir yeşil çay

kelboy85

• Hero Member
Hocam tepeyi neden sac sakal karisik yapmadi. Tek basina sakal ayni bolgede pek hos durmaz

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
vertexe sakal ekilmesi iyi olmuş kapatıcılığı yüksek olur.

karaca_ahmet

• Jr. Member
  • **
Anlayamadım ben sakaldan ekim işlemi ne kadar süre sonra yapıldı?
Hocam 1 ay sonra boş kalan tepeye de sakaldan ektirdim. Aslında klinik planında sakal yoktu,1 yıl sonra tepeye saç ve sakaldan karışık yapılır demişlerdi. Tepe boş kalınca 1 yıl beklemek işime gelmedi, 1.ayın sonunda tepeyede sakaldan 1000 tane ekildi

Karakutu

• Hero Member
Hayırlı olsun dostum çok güzel duruyor. Artık bundan sonrası sabırla 6-7 ay beklemek, senmi traşsız ektirmek istedin yoksa hepmi öyle ekiyorlar.

karaca_ahmet

• Jr. Member
  • **
Hayırlı olsun dostum çok güzel duruyor. Artık bundan sonrası sabırla 6-7 ay beklemek, senmi traşsız ektirmek istedin yoksa hepmi öyle ekiyorlar.
Hocam ben traşlı traşsız bir istekte bulunmadım. İlk ekimde saçlar traş edildi 1-2 mm uzunluk bırakıldı.  İkinci ekim ise tepdeki ekim yapılmamış boş kalan bölgeye sakaldan yapıldı

karaca_ahmet

• Jr. Member
  • **
şok iyice vurdu,  :-[ :'( sizce işler yolunda mı ?

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam hayırlı olsun ekiminiz. Başlıkta Hakan Doğanay yazıyor ama ilk yazıyı okuduğumda Hakan hocanın saç çizgisi dışında bir işlemde bulunmadığı yorumunu çıkardım. Kökleri Ahmet bey almış , ekimde dhi aparatına kök yerleştiren 2 kişi ve ekimi yapan bir kişi olduğunu yazmışsınız ... Hakan hoca tam olarak ameliyatın hangi evrelerine giriyor ? Siz ekibi yapacak diye mi anlaştınız ?
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

karaca_ahmet

• Jr. Member
  • **
Hocam hayırlı olsun ekiminiz. Başlıkta Hakan Doğanay yazıyor ama ilk yazıyı okuduğumda Hakan hocanın saç çizgisi dışında bir işlemde bulunmadığı yorumunu çıkardım. Kökleri Ahmet bey almış , ekimde dhi aparatına kök yerleştiren 2 kişi ve ekimi yapan bir kişi olduğunu yazmışsınız ... Hakan hoca tam olarak ameliyatın hangi evrelerine giriyor ? Siz ekibi yapacak diye mi anlaştınız ?
hocam hakan hocanın , 2 ayrı fiyatı var.Ekimi kendisi yapıyor ya da ekibi yapıyor.Fiyat yarı yarıya değişiyor.Kendisine yaptırmak için bütçem yetmiyordu bende ekibine ekim yaptırdım ama sorumlu olan ve muhatabınız yiine Dr hakan hoca

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
hocam hakan hocanın , 2 ayrı fiyatı var.Ekimi kendisi yapıyor ya da ekibi yapıyor.Fiyat yarı yarıya değişiyor.Kendisine yaptırmak için bütçem yetmiyordu bende ekibine ekim yaptırdım ama sorumlu olan ve muhatabınız yiine Dr hakan hoca

Ekibi yaptıysa tamam sorun yok zaten . Ben  başlıkta Hakan hoca ekibi ibaresini göremeyince merak ettim . Genelde başlıklar Hakan Doğanay ekibi vs şeklinde oluyor .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Facebook Twitter Instagram