Gönderen Konu: Dhi Saç Ekimi Hakan DOĞANAY 4500 Greft 13-14 Haziran 2020 ( 2 Gün )  (Okunma sayısı 17607 defa)

karaca_ahmet

• Jr. Member
  • **
teşekkürler arkadaşlardurum gayet iyi gidiyor kabuklar tamamen gitti temiz bir görüntü oldu,12. günü bitirdim. Tek canımı sıkan tepede biraz boşluk kaldı oraya da sakaldan alldırmayı düşünüyorum.

karaca_ahmet

• Jr. Member
  • **
7. gün tepeden  çektirdiğim resim

karaca_ahmet

• Jr. Member
  • **
ilk resim 10. gün  diğerleri bu gün kabuklar gitti  şimdlik iyi gidiyor.15 gün bitti. tepeyede sakaldan yaptırmaya karar verdim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
7 ay sonra yaptırtsın tepeyi hayırlı olsun kabuklar gitmiş görüntün güzel
Global Moderator

karaca_ahmet

• Jr. Member
  • **
7 ay sonra yaptırtsın tepeyi hayırlı olsun kabuklar gitmiş görüntün güzel
sakaldan alındığında, 7 ay ya da şimdi yapılsa fark edermi Hintell

Leonidas

• Hero Member
Çok güzel bi anlatım olmuş hocam hayırlı olsun insallah olumlu sonuç alırsınız :)

Sekogok

• Full Member
Ekiminiz çok başarılı duruyor.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
sakaldan alındığında, 7 ay ya da şimdi yapılsa fark edermi Hintell

Ya bir daha şoka girecek beslenme dengesini bozacak kafanın o yüzden 7 ay diyorum bir kendine gelsin saçlar çıksın toparlasın yaptırırsın
Global Moderator

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Tepeye sakaldan ekim için şuan için erken dengeyi sağlasın bünyen,sağlıklı zemin hazırlığı iyi bir sonuç için önemlidir herşey yolunda dokum dökümünü sorunsuz atlaşmışssın iyi süreçler 👍
« Son Düzenleme: 02 Temmuz 2020, 13:37:49 Gönderen: LaTenT »

Zobizeretta

• Full Member
Ekim sıklığı çok güzel görünüyor planlamanız da başarılı olmasını dilerim.

karaca_ahmet

• Jr. Member
  • **
1 ay olu arkadaşlar, Hintel hocam dayanamadım  tavsiyeni dinleemdim tepede kalan boşluğa da sakaldan dün ektirdim. Hocayla konuştuğumuzda ekilen bölgeye girmeyeceğimiz için sorun olmaz dedi neyse sakaldan 1000 tane aldırdım. Sonuçta 5500 kadar oldu zaten önlerde şok dökülme başlamıştı bende fazla ara olmasın diye düşündüm. Birazda abimin etkisi oldu vakit geçirmeden yepeyide dolldur diye zorladı. O da 6-7 yıl önce ektirmişti şimdi de o bana bakarak gaza geldi  tepesinde kısmen boşluk var oda yaptıracak. Ama sakal biraz daha fazla acılı onu söyleyeyim Sonuçta toplamda 4500 saç 1000 sakal 5500 oldu. Fotoları eklerim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
1 ay olu arkadaşlar, Hintel hocam dayanamadım  tavsiyeni dinleemdim tepede kalan boşluğa da sakaldan dün ektirdim. Hocayla konuştuğumuzda ekilen bölgeye girmeyeceğimiz için sorun olmaz dedi neyse sakaldan 1000 tane aldırdım. Sonuçta 5500 kadar oldu zaten önlerde şok dökülme başlamıştı bende fazla ara olmasın diye düşündüm. Birazda abimin etkisi oldu vakit geçirmeden yepeyide dolldur diye zorladı. O da 6-7 yıl önce ektirmişti şimdi de o bana bakarak gaza geldi  tepesinde kısmen boşluk var oda yaptıracak. Ama sakal biraz daha fazla acılı onu söyleyeyim Sonuçta toplamda 4500 saç 1000 sakal 5500 oldu. Fotoları eklerim

Acele etmişsin bence oraya ayrı bir ekim yapsan daha mantıklı olurdu bence doğru bir adım değil
İlk ekimden sonucunu alıp güzelce tepeye saç sakal ekim doğru olan.
Global Moderator

karaca_ahmet

• Jr. Member
  • **
1 ay sakaldan ekim öncesi

Panoz

• Jr. Member
  • **
10 sene gençleşmişsiniz

Facebook Twitter Instagram