Sevgili keller ve kel adaylari,
5 aydir bu formulu kullaniyorum, sacta hicbir gelisme gormedim. Burda bi eelemn kullanip cok iyi sonuc almisti. 1 sise minoxa 10 kapsul dudasteride basiyorum. Baslarda biraz yagli oluyor 5-10 gun sonra heralde alkolde bozuluyor ve bi etkisi olmuyor. Dudas icin tasiyici olarak alkol yerine ne kullanmaliyim
Dostum taşıyıcıyı değiştirmek yerine, dozajı arttırmayı denedin mi?
Minox kullanmak istemiyorum diyorsan, Etil alkol+propilen glikol ve birazda distile su ekleyerek kendininkini oluşturabilirsin. İstersen etil alkole alternatif olarak 80derece kaliteli kolonya, propilen glikole alternatif olarak ise gliserin kullanabilirsin.
Kolonya ve gliserin ikilisini daha kolay erişebilirsin. Birisi muhtemelen evinde vardır, diğerini ise küçük şişelerde gliserini ise eczanelerde bulabilirsin.
Ayrıca şöyle bir tavsiye daha vereyim. Örneğin 1ml min+dut kullayorsan bunun içine %20-25 dmso ekleyebilirsin. 1.2 ml kullanırsın misal.
Dmso'nun deri emiliminde çok faydası olduğu söyleniyor. Ben çoğu karışımıma ekliyorum dmso'yu. Ucuz birşeydir. Muhtelif eticaret sitelerinde bulabilirsin. 100 ml alsan belki 6 ay kullanırsın.
Benim tavsiyem, ilk olarak, minoxa attığın dozajı biraz arttırıp, dmso ilave ederek kullanmak olur. Ama 1 aylık full losyona basmak yerine ilk birkaç hafta haftalık olarak ayrı küçük bir şişeye hazırlaman iyi olur. Belki arttırdığın dutas, yanetki yapar.