Cok tesekkur ederim. Ben gercekci/objectif yaklasmaya calisiyorum. Ama belki de psikolojik olarak beklentiyi cok dusuk tutup, biraz pozitif sonucta mutlu olmayi hayal ediyor olabilirim. Insan kafasi gercekten garip. Bilinc altinda yaptigimiz cok sey var.
Planlamayi ben de cok begendim. Klinige gitmeden Serkan Aygin'a gostermek icin kendi sacimda ekim noktasi vs cizimleri yapmistim. One cekilmeden daha yogun bir ekim istedigimi belirtecektim ama gerek kalmadi. Serkan Aygin gorusmeye gelmedi ama yerine gelen kisi aynen benim dusundugum cizgiyi cizdi. Sanirim sac cizgimi daha geriden yapin diye tartismaya hazir ender hastalardan biri olabilirim.
Umarim dilekleriniz gerceklesir ve guzel bir sonuc olur. Tabii ki cok mutlu olurum.
Bu arada sizin ekimle ilgili uzunca konusmustuk. Cok guzel olacak. Ailenizde sac dokulmesinin belli noktada durmasi sizin avantajiniz. Eger verteksiniz hic acilmamis olsaydi ekim icin en ideal hasta olurdunuz. Sonucunuzu takip ediyorum. Sureciniz guzel devam ediyor. Sizin ekiminiz cok basarili olacak.
İnşallah hocam, ikimizde iyi sonuç almak için elimizden geleni yapıyoruz görebildiğim kadarıyla.
Bir de açıkçası bende beklentimi düşük tutuyorum, tekli greft sayısının fazla olması ve saçların ince telli olması beni gerçekçi olmaya itiyor. O yüzden bu kadar takviye kullanıp en az fireyle tamamlamaya çalışıyorum. Yine olmazsa canımız sağolsun ne diyeyim. Beni kafamın aşırı yağlanması korkutuyor. Proscar çare olur diye düşünüyordum ama o da çok etkilemedi malesef.