7. ay bitti.
Durum şimdilik bu şekilde. Ön çizgideki, resme göre solda yer alan bir çok küçük yuvarlak boşluklar aynı şekilde duruyor. Yeni saç çıkışı yok. En azından kısayken biraz daha az göze batıyor diye düşünüyorum. Zaten yaklaşık 15 yıldır ya bu şekilde ya da daha kısa saç kesimi yapıyorum.
İkinci ekime kadar da böyle devam edeceğim.
Tahminime göre ikinci ekimden sonra 500-1500 greft arası ile ilk ekim bölgesindeki sıkıntılar en azından kabul edilebilir noktaya gelir.
Geriye kalan 1500-2000 greft ile de verteks seyrek ama tam kel olmayan bir görüntü alır.
Tabii ki bu ikinci ekim için 2500-3000 greft çıkacağını varsayarak söylüyorum. Umarım da çıkar.
Zaten çok güçlü donör bölgem olsa, burada kaybedilmiş donörler canımı çok daha az sıkardı.
Sağlık olsun. Şu noktada yapabileceğim bir şey yok.
Bu arada merak edenler için Serkan Aygın bir ay önce gönderdiğim resimlere hala dönmedi. Maalesef benim Serkan Aygın tecrübem forumdaki çoğu kişiden çok daha farklı oldu. Ekim öncesi randevumu yok saymalarından, donör alımındaki tavsiyelerimi hiçe saymalarına ve 6. Ay resimlerinden sonra geri dönme nezaketinde bile bulunmamalarına kadar.